Din Oras

Bărbat din Cluj-Napoca, amendat după ce a fumat într-o cafenea

La sfârşitul săptămânii trecute la dispeceratul Direcţiei Generale Poliţia locală s-a înregistrat o sesizare telefonică privind nerespectarea prevederilor legale în legătură cu fumatul în spaţiile publice închise, într-un local de alimentaţie publică situat în Piaţa Gării nr. 4-5.

Ca urmare a acestei sesizări, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie comercială s-au deplasat operativ în teren şi au constatat faptul că în incinta unităţii de alimentaţie publică din Piaţa Gării nr. 4-5 (cafe-bar), aparţinând de S.C. Gronemi S.R.L., o persoană fuma, fără să respecte prevederile art. 10 lit. a, coroborat cu art. 3, alin (1) din Legea nr. 349/2002 cu modificările şi completările ulterioare. În consecinţă, persoana fizică a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 100 lei, iar societatea comercială în cauză a fost sancţionată cu amendă de 5.000 lei, fiind la prima abatere.

Numărul de telefon al Dispeceratului Poliției Locale, 0264/598784, rămâne în continuare la dispoziția celor care doresc să semnaleze anumite situații. Acest dispecerat funcționează 24 de ore din 24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site creat de