Studentie

Congresul de Medicină Dentară Transilvania se desfăşoară în perioada 13 – 15 octombrie

congres medicina dentara

Congresul de Medicină Dentară Transilvania se va desfăşura la Cluj-Napoca în acest an în perioada 13 – 15 octombrie şi va avea ca tema „Stomatologia – Artă și tehnică a reconstrucției”. Evenimentul se desfăşoară în Aulă Iuliu Hatieganu UMF Cluj.

Componenta estetică a reconstrucțiilor a devenit o prioritate pentru mulți. Oferta tehnologiilor moderne deschide noi perspective reconstrucțiilor. Exigența pacienților este în continuă creștere ceea ce este o provocare pentru fiecare medic dentist. Fără a minimaliza importanța stomatologiei conservative, trebuie să admitem că stomatologia reconstructivă este într-o ascensiune rapidă, este atractivă pentru medici și este în zona de servicii deosebit de solicitate pe piața de servicii medicale stomatologice.

Congresul va oferi participanților o viziune amplă asupra temei, argumente și suport științific competent, experiențe personale ale specialiștilor, precum și oportunitatea de a se familiariza cu unele proceduri în cadrul work-shopurilor oferite pe parcursul congresului. În cadrul secțiunii de comunicări orale, putem fiecare dintre noi să ne prezentăm propriile experiențe și propriile realizări. Acum este ocazia de a împărtăși cu colegii satisfacțiile, dar și eșecurile muncii noastre de zi cu zi. Aceasta este cea mai sigură cale pentru a ne perfecționa profesional.

Așa cum v-am obișnuit în fiecare din ultimii ani, evenimentul este unul generos și oferă tuturor participanților multiple beneficii și servicii de calitate pe parcursul congresului. Totul a fost gândit astfel încât să ne simțim confortabil, să avem acces facil la informații și să dobândim unele dintre cele mai frumoase amintiri pentru viitor.

Pentru însoțitori, dar și pentru participanții la congres există în acest an o ofertă generoasă și atractivă de programe sociale și vizite tematice. Clujul este un obiectiv important și din punct de vedere turistic, iar Transilvania este extrem de generoasă din acest punct de vedere” transmite Prof. Dr. Radu Septimiu Câmpian.



Lasă un răspuns

Site creat de