De Vazut

Actiune a politistilor pentru prevenirea accidentelor rutiere

Poliţiştii clujeni acţionează zilnic pe drumurile publice pentru a-i determina pe  participanţii la trafic,  principala verigă în lanţul realizării siguranţei rutiere, să adopte un comportament responsabil şi  să respecte regulile de circulaţie.

 

La data de 22 iunie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca  au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi sancţionarea abaterilor rutiere.

 

S-a acţionat atât în zona centrală cât şi în celelalte cartiere ale municipiului.

 

În cadrul acţiunii, pentru abaterile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice  peste 70 sancţiuni contravenţionale. De asemenea, au fost aplicate 82 puncte amendă şi 71 puncte penalizare, fiind ridicate 5 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.

 

**** În primele cinci luni ale anului 2015, pe raza judeţului Cluj s-au produs 126 de accidente rutiere grave, cu 14 accidente mai puţine decât în perioada similară a anului trecut, conform statisticii.

 

Poliţiştii vor continua acţiunile în trafic pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru a-i determina pe conducătorii auto să conştientizeze pericolele la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

 Lasă un răspuns

Site creat de