De Vazut

CLUJ. O groapa de pe un drum judetean a bagat in spital trei oameni (VIDEO)

O groapa de pe drumul judetean 109B Fundatura – Cornesti a bagat in spital trei persoane, in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier a avut loc in apropiere de DN1C Cluj-Napoca – Dej. Soferul unui autoturism Opel se indrepta spre Cornesti, insa din cauza drumului plin de gropi acesta a fost nevoit sa faca slalom pe ce a mai ramas din sosea. Intr-o curba, acesta se afla pe contrasens, incercand sa evite gropile, moment in care din fata s-a apropiat un autoturism. In acel moment, pentru a evita impactul cei doi soferi s-au incadrat pe cealalta banda si s-au ciocnit frontal.

In urma coliziunii, o femeie insarcinata in luna a noua a fost usor ranita, iar alte doua femei au ajuns de urgenta la spital. Femeia insarcinata nu a mai asteptat sa fie transportata la spital cu ambulanta si a plecat de urgenta cu o alta masina la Spitalul Gherla pentru investigatii suplimentare.

Drumul judetean 109B Fundatura – Cornesti nu a mai fost reabilitat de foarte multi ani, desi locuitorii si cei care tranziteaza zona se planga ca isi strica masinile in mod regulat. Acum, insa, o tragedie putea avea loc, iar o femeie aflata in pragul nasterii putea fi ranita grav si sa isi piarda copilul din cauza unui drum lasat de izbeliste de autoritatile judetene.

Consiliul Judetean Cluj se lauda ca in acest an din cei 13 kilometri de drum care leaga localitatile Fundatura si Cornesti au asfaltat…. 2,1 kilometri. Cei doi kilometri de drum asfaltat se afla in localitatea Cornesti. Pe acelasi drum, o alta portiunea de 15 kilometri a fost asfaltata intre Bobalna si Dej.

Cu toate acestea, astfel de tragedii pot avea loc in orice moment din cauza celor alesi de oamenii de rand sa ii reprezinte si sa le rezolve problemele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site creat de