De Vazut

Hoţ de telefoane, prins de două clujence pe o terasă din oraş

smartphone-ul

Un tânăr bănuit că ar fi sustras un telefon mobil a fost surprins şi imobilizat de către cetăţeni.

In cursul zilei de ieri s-a solicitat intervenţia poliţiştilor pentru identificarea unui tânăr care ar fi sustras un telefon mobil în incinta unei terase din municipiul Cluj-Napoca.

Tânărul, în vârstă de 21 ani, din Chinteni, judeţul Cluj, a  fost reţinut fără să opună rezistenţă de către două femei din municipiul Cluj-Napoca, una dintre acestea fiind proprietara telefonului mobil în valoare de aproximativ 2.400 lei.

Poliţiştii au stabilit că telefonul s-ar fi aflat pe masă, în faţa proprietarului, iar persona bănuită ar fi încercat să distragă atenţia acesteia folosind un ziar.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Poliţia Clujeană mulţumeşte celor două persoane care au ajutat la prinderea bărbatului pentru spiritul civic de care a dat dovadă şi pentru contribuţia activă adusă în procesul de descurajare a acestui gen de fapte.

Chiar dacă pentru unii spiritul civic înseamnă a-ţi „pierde” timpul cu declaraţii la poliţie, nu trebuie să uităm faptul că mâine fiecare din noi poate fi cel care are nevoie de ajutorul celor din jur.

A nu fi nepăsător la ceea ce se întâmplă în jurul tău şi a sesiza poliţia atunci când ceva sau cineva ţi se pare suspect, nu îi ajută numai pe ceilalţi, ci şi pe tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site creat de