Din Zona, Social & Cultura

Miss Transilvania 2015 – Mai sunt doar doua zile in care va puteti inscrie

Miss Transilvania 2015 va fi un eveniment fulminant, care va aduna zeci de tinere superbe din toate colturile Ardealului. Evenimentul are loc pe 23 august la Bistrita, de Zilele orasului.

20 dintre concurente isi vor disputa prestigioasele titluri puse in joc, altele vor defila pentru public, iar unele vor juriza, folosindu-si experienta acumulata in lumea modelingului si televiziunii, pentru a o desemna pe cea mai frumoasa dintre frumusetile Ardealului.

Printre numeroasele surprize pregatite de Primaria Municipiului Bistrita, Centrul Cultural George Cosbuc si MissTv, se numara si prezenta lui Vlad Morar, castigatorul titlului Mister Transilvania 2015. Inzestrat nu doar cu aspect fizic desavarsit, dar si cu un talent remarcabil, Vlad va sustine un mini recital live pentru marea famile a supermodelelor MissTv si a onoratului auditoriu, acompaniat de bandul sau.

Tinerele cu varsta cuprinsa intre 16-26 ani, care au o inaltime de cel putin 1.70 si aspect fizic placut sunt invitate sa se inscrie in concurs.

Inscrierile se fac pe pagina de Facebook MissTvRomania sau la adresa de email misstv2000@gmail.com. Doritoarele vor trebui sa trimita cateva detalii (inaltime, dimensiuni, varsta, oras, un numar de telefon de contact si fotografii de prezentare). Atentie! Mai sunt doua zile in care va puteti inscrie.

Titlul Miss Transilvania este o carte de vizita puternica si reprezinta garantia indiscutabila a frumusetii celor care il detin.Lasă un răspuns

Site creat de