Site-ul www.cluju.ro îţi pune la dispoziţie numeroase metode de promovare (publicitate). Fie că ai o afacere, cauţi angajaţi, ai un anunţ de publicat sau vrei să promovezi un produs noi te putem ajuta.

Promovarea şi reclama este cheia succesului. Pentru ca posibilii tăi clienţi să ajungă la tine, aceştia trebuia să afle, în primul rând, de tine. Acest lucru se realizează printr-o campanie de publicitate eficientă.

Multe afaceri ajung în pragul colapsului, iar proprietarii nu înţeleg care este cauza. Specialiştii în antreprenoriat susţin că mulţi antreprenori nu acordă importanăţ promovării propriilor afaceri. Prin urmare, legătura dintre prestator (serviciu) şi client este greu de realizat.

Echipa cluju.ro ştie cât de important este brand-ul unei afaceri. De aceea, redacţia noastră abordează subiecte pozitive, fără cancan-uri, scandaluri politice şi fără titluri de tip „click bait”. Facem acest lucru, deoarece ne respectăm clienţii şi dorim ca prin metodele noastre de promovare să aducem un plus de imagine brand-ului dumneavoastră prin calitatea conţinutului pe care îl producem.

Platforma noastră este accesată lunar de 50.000 – 150.000 de vizitatori unici (date oferite de Google Analytics). De asemenea, pagina noastră de Facebook a strâns o comunitate de peste 25.000 de utilizatori din Cluj. Odată publicat un material pe www.cluju.ro, acesta este promovat şi pe Facebook, precum şi pe celelalte reţele sociale. De asemenea, echipa noastră tehnică a realizat o amplă campanie de SEO. Mai exact, conţinutul (articole, bannere, secţiuni, etc.) site-ului este indexat de Google, iar dacă posibilii tăi clienţi caută servicii ca cele pe care tu le oferi, aceştia vor afla de tine prin intermediul cluju.ro.

Sfaturi pentru studenţi. Unde învățăm sesiunea aceasta și cum memorăm mai ușor

Cifrele noastre vin în sprijinul tău şi a afacerii tale. Zecile de mii de utilizatori care ne accesează site-ul se pot transforma în clienţii tăi. Acest lucru este foarte uşor de realizat dacă hotărăşti ca reclama ta să ajungă la clienţi prin intermediul nostru. Poţi alege să cumperi spaţiu publicitar, să comanzi advertoriale (articole publicitare), să publici anunţuri, să te promovezi prin pagina noastră de Facebook sau să alegi un abonament de publicitate (cea mai eficientă metodă).

Pentru mai multe detalii şi consultanţă privind publicitatea şi metodele de promovare, te rugăm să completezi formularul de mai jos, iar noi îţi vom răspunde de îndată.


[contact-form-7 id=”19682″ title=”Cere Oferta”]
Site creat de