De Vazut

Razie a politistilor printre soferi pe Calea Dorobantilor

Polițiștii rutieri au acționat în zona străzii Dorobanților, din municipiul Cluj-Napoca, pentru impunerea legislației rutiere și prevenirea accidentelor de circulaţie.

La data de 01/02 octombrie a.c., între orele 23:00-02:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier și Secția 2 Poliție au acționat în zona străzii Dorobanților pentru impunerea legislației rutiere şi prevenirea accidentelor de circulaţie.

Astfel, au fost verificate 55 de autovehicule, impunându-se aplicarea unui număr de 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 5.000 de lei. Cele mai multe dintre acestea au fost aplicate pentru conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice, lipsa asigurării obligatorii și acces interzis.

Totodată, au fost reținute 5 permise de conducere pentru alcool, nerespectarea culorii roșii a semaforului electric și neacordare de prioritate la pietoni. De asemenea, au fost reținute 4 certificate de înmatriculare pentru folii neomologate, inspecția tehnică periodică expirată și lipsa asigurării obligatorii, fiind reținute plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

Mai mult, a fost depistat un tânăr care conducea un autovehicul în timp ce avea permisul de conducere a anulat, întocmindu-i-se dosar penal.

Poliţiştii continuă acţiunile pentru a-i determina pe conducătorii auto să adopte o comportament preventiv în trafic şi pentru a conştientiza pericolele la care se expun prin nerespectarea normelor rutiere.Lasă un răspuns

Site creat de