De Vazut, Din Oras

Rochie de mireasa furata de un barbat in centrul Clujului (VIDEO)

Un barbat a fost surprins pe camerele de supraveghere cum fuge pe o strada din Cluj-Napoca cu o rochie de mireasa in mana. Acesta a profitat de faptul ca angajatele magazinului erau ocupate si a furat rochia de pe un manechin. In mare graba, a iesit din magazin si uitandu-se in stanga si dreapta s-a facut nevazut. Insa, o camera de supraveghere l-a surprins. Acum, politistii clujeni il cauta pe hot bazandu-se pe imaginile de pe camerele de supraveghere.

S-a intamplat in 30 iulie in jurul amiezii. Angajata era in cabina cu o mireasa care proba o rochie, doua prietene ale miresei asteptau afara in capatul salonului sa iasa mireasa, o alta mireasa care era programata ajunsese mai devreme la programare si astepta sa ne ocupam de ea. Mireasa in cabina era cu o prietena care o tinea si pe angajata mea in cabina ca sa ii arate din catalog alte modele (lucru care mi se pare dubios).

Nimeni n-a auzit cand s-a deschis usa de la intrare cate suna fiindca are senzor de prezenta care scoate un sunet cand se deschide usa.

Eu am ajuns dupa 10 min dupa ce s-a petrecut evenimentul. Am intrat in gang, am urcat scarile si am vazut manechinul gol dezbracat pe scari. Am intrat razand intreband-o pe vanzatoare de ce a scos „mireasa goala” pe scari la aerisit, moment in care s-a panicat si am realizat ca de fapt manechinul a fost furat de la intrare, dezbracat pe scari, iar hotul a fugit cu rochia in spate.

Am anuntat politia bineinteles. Acestia au venit, au luat declaratii si au interogat-o si pe mireasa care venise mai repede la programare fiindca celelalte mirese plecasera deja” a declarat proprietara magazinului.

Pana in acest moment, hotul nu a fost gasit de politisti.

Desi s-a ales cu o paguba de cateva mii de euro, proprietara a fost la un pas sa fie si amendata, din cauza ca nu are angajat un om de paza la magazin.Lasă un răspuns

Site creat de