De Vazut, Din Oras

Rochie de mireasa furata de un barbat in centrul Clujului (VIDEO)

Un barbat a fost surprins pe camerele de supraveghere cum fuge pe o strada din Cluj-Napoca cu o rochie de mireasa in mana. Acesta a profitat de faptul ca angajatele magazinului erau ocupate si a furat rochia de pe un manechin. In mare graba, a iesit din magazin si uitandu-se in stanga si dreapta s-a facut nevazut. Insa, o camera de supraveghere l-a surprins. Acum, politistii clujeni il cauta pe hot bazandu-se pe imaginile de pe camerele de supraveghere.

S-a intamplat in 30 iulie in jurul amiezii. Angajata era in cabina cu o mireasa care proba o rochie, doua prietene ale miresei asteptau afara in capatul salonului sa iasa mireasa, o alta mireasa care era programata ajunsese mai devreme la programare si astepta sa ne ocupam de ea. Mireasa in cabina era cu o prietena care o tinea si pe angajata mea in cabina ca sa ii arate din catalog alte modele (lucru care mi se pare dubios).

Nimeni n-a auzit cand s-a deschis usa de la intrare cate suna fiindca are senzor de prezenta care scoate un sunet cand se deschide usa.

Eu am ajuns dupa 10 min dupa ce s-a petrecut evenimentul. Am intrat in gang, am urcat scarile si am vazut manechinul gol dezbracat pe scari. Am intrat razand intreband-o pe vanzatoare de ce a scos „mireasa goala” pe scari la aerisit, moment in care s-a panicat si am realizat ca de fapt manechinul a fost furat de la intrare, dezbracat pe scari, iar hotul a fugit cu rochia in spate.

Am anuntat politia bineinteles. Acestia au venit, au luat declaratii si au interogat-o si pe mireasa care venise mai repede la programare fiindca celelalte mirese plecasera deja” a declarat proprietara magazinului.

Pana in acest moment, hotul nu a fost gasit de politisti.

Desi s-a ales cu o paguba de cateva mii de euro, proprietara a fost la un pas sa fie si amendata, din cauza ca nu are angajat un om de paza la magazin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site creat de