De Vazut

SURSE: Descinderi DNA la AJOFM Cluj!

ACTUALIZARE: Directorul agentiei nu a putut fi contactat.

Procurorii DNA au descins, în această dimineaţă, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM Cluj). Mai multe birouri au fost sigiliate de DNA şi urmează fie ridicate mai multe documente.

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor infracțiuni corupție, comise în perioada 2010-2015.

În cursul zilei de 13 noiembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în municipiul Cluj Napoca, din care 2 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, a Direcției Generale Anticorupție – Serviciile Judeţene Cluj și Sălaj, și din partea Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare” se arata in comunicatul DNA.

foto: www.ziardecluj.roLasă un răspuns

Site creat de