De Vazut

Un poliţist clujean beat a lovit mortal, cu maşina, o femeie

Un poliţist local din localitatea clujeană Beliş a lovit mortal, cu maşina personală, o localnică din comună. Femeie a trecut strada fără să se asigure, moment în care a fost acroşata de autoturism. La momentul producerii accidentului, poliţistul ar fi avut alcoolemie foarte mare. În urma accidentului, la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, însă paramedicii nu au mai putut să o salveze pe o femeie.

Producerea accidentului a fost confirmată,pentru ZIUA de CLUJ, de primarul din Beliş, Viorel Crainic: „Eram la Cluj, dar am aflat şi eu de accident. Este un coleg al nostru din primărie, unul dintre cei trei poliţişti locali. Avea într-adevăr alcoolemie, nu ştiu exact cât, dar e clar că el e vinovat. Îl vom suspenda din funcţie automat. O cunoşteam şi pe femeie, are peste 70 de ani, cred că 78″,

Un bărbat de 54 de ani din comună Beliş, în timp ce circula pe şoseaua DC 121, pe raza localităţii sale de domiciliu, a surprins şi accidentat o femeie de 71 de ani, care s-a angajat în traversare fără să se asigure. Accidentul s-a soldat cu decesul femeii şi accidentarea şoferului, care s-a lovit şi de un stâlp. Testat cu aparatului etilotest, poliţiştii au stabilit că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Continuăm cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului„, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei clujene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Site creat de