De Vazut

Un tânăr s-a aruncat de la etajul VI al unui bloc din Cluj. Acesta ar fi consumat droguri

Un bărbat în vârstă de 27 de ani s-a aruncat, în această dimineaţă, în gol de la etajul şase al unui bloc de pe Calea Floreşti. Tânărul se află în stare gravă la U.P.U, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Conform mărturiei prietenei lui, acesta consumase noaptea trecută marijuana.

Tânărul s-a aruncat de la etaj, căzând în picioare, de la etajul VI, direct pe beton şi este la această oră în comă profundă. A fost stabilizat, intubat şi transportat cu un echipaj al nostru la U.P.U., cu traumatism cranio-cerebral acut şi politraumatisme, fiind în acest moment în sala de operaţie la Spitalul Judeţean, cu puţine şanse de supravieţuire„, a declarat pentru ziuadecj.realiteatea.net Horia Simu, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Cluj.

Conform primelor informaţii, un tânăr de 27 de ani din Beclean, jud. Bistriţa Năsăud, s-ar fi aruncat de la etajul VI al unui imobil de pe Calea Floreşti. Acesta a fost transportat la unitatea medicală. Se fac cercetări pentru stabilirea circumstamţelor exacte ale acestui eveniment,” a declarat, pentru sursa citată Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

Un martor ocular, care a asistat la discuţia dintre iubita tânărului şi echipajul de poliţie sosit la faţa locului, ne-a măturisit, sub rezerva anonimatului, faptul că respectivă ar fi spus autorităţilor că pe parcursul nopţii trecute, înainte de a comite gestul, prietenul ei a consumat marijuana.Lasă un răspuns

Site creat de