Din Zona

07Handyman – Solutia ideala pentru casa ta

handyman

07Handyman va pune la dispozitie electricieni autorizati care stiu sa-si faca treaba. Probabil v-ati saturat sa aveti de-a face cu electricieni nepriceputi care va fac o treaba de mantuiala sau pur si simplu nu se pricep atat de bine pe cat ar trebui. Un electrician bun, pus la dispozitie de 07Handyman, va va rezolva toate situatiile de rutina pentru instalarea electrica, atat din casa cat si din apartamentul vostru. Un electrician profesionist va putea sa realizeze lucrari complexe atat pentru blocuri, cat si pentru spatii industriale sau cladiri. Serviciile electricienilor sunt certificate ISO 9001, de asemenea, veti putea fi siguri ca electricienii sunt avizati ANRE, iar orice lucrare electrica va fi asigurata. Apeland la 07Handyman, puteti alege intre serviciile de verificari, intretinere , dar veti putea contacta acest numar si in situatiile de urgenta, un expert fiind mereu pregatit pentru a va ajuta in rezolvarea problemei.

07Handyman va ofera diverse montaje

Serviciile electricienilor se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si firmelor, specialistii care va vor ajuta avand minim 5 ani experienta in domeniu, toate lucrarile fiind insotite atat de factura, cat si de garantie. Electricianul va evalua starea instalatiei, estimand costul pentru fiecare circuit. El va reconfigura distribuirea circuitelor in tablou si va demonta prizele si intrerupatoarele ce urmeaza a fi inlocuite, astfel incat sa se refaca legaturile din doza. El va testa functionalitatea corecta a acestora si se va ocupa si de montajul prizelor si intrerupatoarelor.

Daca v-ati cumparat o lustra noua care trebuie montata, puteti apela cu incredere la serviciile oferite de 07Handyman. Indiferent de orasul in care locuiti, veti avea parte rapid de un serviciu foarte bun, iar maximul de profesionalism va fi asigurat, problema fiind rezolvata rapid. Printre serviciile disponibile, va veti putea bucura de montaj corpuri iluminat interior, stradal, exterior dar si de montaj industrial. Toate regulile de protectie a muncii vor fi respectate, astfel incat sa se evite eventualele vatamari corporale grave. Serviciile vor fi adresate atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice si veti constata ca va veti bucura de un raport pre/calitate excelent. Firma va ofera si servicii de reparatii lampi cu neoane pentru cosmetica, dar si servicii de depanari lampi cu neoane sau schimbare/inlocuire consumabile ale lampilor cu neon.

Un alt serviciu oferit de 07Handyman este montajul automat de scara, astfel incat sa fie redus consumul de energie si sa fie eficientizat iluminatul. Multe asociatii de proprietari au optat pentru montajul automatului de scara pentru iluminat cu temporizator. In ziua de azi, aceasta alternativa este una moderna, fiind si ieftina, ea avand avantajul diminuarii facturii de energie electrica. Chiar si serviciul de montaj si reparat sonerii este unul pe care aceasta firma il ofera. Soneria se instaleaza pe perete, de unde porneste un cablu cu doua fire la butonul de sonerie de afara, de langa usa. Specialistii vor sti cum sa va ajute in montajul acestei sonerii, iar daca ea are probleme, ei o vor repara intr-un timp scurt.

Specialistii ANRE vor realiza si montajul boilerului electric pentru furnizarea apei calde, care va functiona in parametri normali. Specialistul va fi cel mai in masura sa va instaleze acest boiler electric in conditii de siguranta sporita, el oferindu-va un pret foarte bun si o manopera de calitate. 07Handyman va ofera un astfel de serviciu de calitate, astfel incat sa nu aveti parte de surprize neplacute. Boilerul va fi pozitionat pe perete sau pe pardoseala, in functie de solicitarea beneficiarului, de asemenea, boilerul va putea fi racordat la apa rece, dar si la distributia existenta pentru apa calda.

07Handyman este solutia ideala pentru instalatiile electrice

Un electrician specializat ANRE se va ocupa de montarea, modificarea si inlocuirea instalatiilor electrice din casa voastra. Este bine sa lasati aceasta treaba pe mainile specialistilor pentru ca un scurt circuit va va putea crea daune serioase, instalatiile electrice prost instalate fiind responsabile pentru multe dintre incendii. Aceste activitati presupun diverse cunostinte, indemanare, dar si o buna cunoastere a oricaror norme de securitate a muncii. Montajul conductelor se va face in tuburi de protectie COPEX, iar circuitele de iluminat vor fi realizate separat de cele de priza.

Tablourile electrice cu sigurante nu mai sunt sigure, ele fiind inlocuite de modele mai noi, mai sigure si mai performante. Consumul de energie este mai ridicat in ziua de azi, de aceea este necesara realizarea unei scheme de inlocuire sau de modificare a panoului electric. Variantele de tensiune nu ar trebui sa afecteze aparatele dintr-o locuinta, de aceea este foarte importanta realizarea unei astfel de scheme. Consumatorii pot supraincarca reteaua de energie electrica, chiar si in cazul in care acestia sunt folositi pentru o perioada scurta de timp. Suprasolicitarile dintr-o locuinta vor fi transmise in instalatia de energei electrica si mai apoi catre panoul de sigurante. Panoul va fi depasit de situatie si va fi necesara schimbarea sau inlocuirea acestuia.

In functie de ceea ce se constata la fata locului, electricianul ANRE va lua decizia de a inlocui panoul rezidential, industrial sau comercial pentru ca acesta nu mai este sigur, el generand intreruperi in alimentarea cu energie. De asemenea, el va putea inlocui sau modifica panoul, astfel incat acesta sa fie functional, iar gradul de siguranta sa fie sporit, pentru a se evita pericolul de incendiu sau electrocutare. Materialele de slaba calitate si contactele imperfecte vor fi inlocuite deoarece aceste vor putea declansa foarte usor incendii. Ar fi o idee excelenta sa apelati la serviciile oferite de aceasta firma, sunand la numarul 07Handyman.Lasă un răspuns

Site creat de