Timp liber

1 iunie magic pentru copiii din Cluj-Napoca la festivalul LollyBoom

festival lollyboom cluj

În 1 iunie copiii au avut șansa să desfășoare diferite activități la Festivalul LollyBoom. În Parcul Central au desenat, au lucrat cu lut, au dansat, s-au jucat pe perna gonflabilă, au citit, au testat ultimele aparații din domeniul tehnologiei, au făcut sport, au asistat la un spectacol de magie, un altul de jonglerie cu foc plus multe altele. Cei prezenți la festival au avut de unde să aleagă.

Preferatul copiilor, dar și a celor mari a fost Payne Madara HinoAkuma recunoscut sub numele de Demonul Focului. Jonglerul vine din Belize, America Centrală și este un excelent entertainer. I-a făcut pe toți cei prezenți să devină plini de uimmire și să aprecieze acest tip de artă, „arta focului”. I-a plăcut la LollyBoom și a hotărât să mai rămână. Dacă doriți să îl vedeți jonglând cu focul, sunteți așteptați în Parcul Central.

Și ISU (Inspectoratul pentru Situații de Urgență)și Crucea Roșie participă activ în cadrul festivalului, fiecare echipă ținând training-uri pentru copii, pe înțelesul lor. Dacă doriți să luați parte la un o asemenea activitate, nu trebuie decât să vă deplasați la fața locului, pentru că echipele mai sus amintite vor fi acolo atât azi, cât și în zilele ce urmeză.

Seara la LollyBoom s-a încheiat cu o proiecție de film pentru cei mici și cei mari: „Iluzionostul”. Proiecția a fost în colaborare cu Festivalul Internațional de Film din Transilvania (TIFF) și până la finalul festivalului în parc va rula câte un film în fiecare seară.

Mai multe imagini de la festival gasiti aici.

Cei care n-au reușit ieri să ajungă în parc, nu ar trebui să fie dezamagiți, festivlul ține până duminică, 5 iunie, iar activitățile vor fi în continuare multe și diverse, pentru toată lumea. Părinții nu ar trebui să fie invidioși, sunt surprize și pentru ei. Pot testa noile apariții din domeniul auto, noutăți care țin la natură și dezvoltă modele de mașini care să dăuneze cât mai puțin mediul înconjurător.Lasă un răspuns

Site creat de