Politic, Important

1 miliard de euro – fonduri europene obţinute de Consiliul Județean Cluj

Cum poți să îți calculezi bugetul în fiecare lună

1 miliard de ruro, fonduri europene atrase de Consiliul Județean Cluj. În această situație nu sunt cuprinse proiectele pregătite pentru a fi depuse prin PNRR.

Consiliul Județean Cluj a reușit ca în exercițiile financiare 2007-2013 și 2014-2020 să atragă suma de aproximativ 1 miliard de euro, finanțare europeană, prin intermediul proiectelor de dezvoltare a județului Cluj, deja implementate sau aflate în derulare.

Consiliul Județean Cluj este, astfel, instituția care a atras cei mai mulți bani europeni dintre toate consiliile județene și primăriile din regiunea de Nord-Vest a țării, cel mai probabil și din țară.

„Creșterea calității vieții clujenilor și dezvoltarea armonioasă și echilibrată a întregului județ reprezintă, și pentru viitor, prioritatea absolută a activității Consiliului Județean Cluj.

Proiectele cu finanțare europeană în valoare de aproximativ un miliard de euro atrași reprezintă cartea de vizită a acestei administrații județene. Clujul crește mai departe! Apreciez munca extraordinară, implicarea și efortul depus de colegii mei din consiliul județean și le mulțumesc pentru tot! Felicitări!“, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Urmează accesarea de fonduri prin PNRR și prin programele operaționale aferente noii perioade de programare 2021 – 2027, fiind vorba despre proiecte mature, pregătite în avans de echipa din Consiliul Județean Cluj.Lasă un răspuns

Site creat de