Timp liber, Important

10 artişti mai puţin cunoscuţi pe care merită să îi vezi la Electric Castle 2023

Manelele au ajuns şi la Electric Castle! Reacţia publicului

Festivalul Electric Castle din acest an promite să fie o experiență memorabilă, cu o serie de artiști de renume mondial care vor urca pe scenă. Cu toate acestea, în afara marilor nume, există și o serie de artiști mai puțin cunoscuți care merită să fie descoperiți. Iată câțiva dintre aceștia:

  1. Noga Erez: O artistă israeliană care combină elemente de pop electronic, dance și hip-hop într-un stil unic și captivant. Ea va urca pe scena Hangar Stage by BT în data de 22 iulie, la ora 22:05.
  2. Boy Harsher: Un duo american de muzică electronică darkwave, cunoscut pentru sunetul lor intens și atmosferic. Vor fi prezenți pe Hangar Stage by BT în data de 20 iulie, la ora 22:55.
  3. Nova Twins: Un duo britanic de punk rock care combină riff-uri grele de chitară cu un stil vocal puternic și provocator. Vor urca pe scena Hangar Stage by BT în data de 23 iulie, la ora 20:30.
  4. Romy: Un artist britanic emergent în scena muzicii electronice, cunoscut pentru abordarea sa experimentală și inovatoare. Va fi prezent pe Hangar Stage by BT în data de 21 iulie, la ora 00:20.
  5. Aimée Simone: Un artist german cu un sunet pop electronic distinctiv, care combină melodii captivante cu versuri introspective. Va urca pe scena Hangar Stage by BT în data de 19 iulie, la ora 21:00.
  6. Echt!: O trupă belgiană de jazz experimental care combină influențe din muzica electronică, hip-hop și funk pentru a crea un sunet unic. Vor urca pe scena Backyard Stage by Mobiladalin în data de 22 iulie, la ora 00:30.
  7. Cireșan: Un artist român emergent în scena muzicii indie, cunoscut pentru melodiile sale lirice și emoționale. Va urca pe scena Backyard Stage by Mobiladalin în data de 23 iulie, la ora 20:00.
  8. Queralt Lahoz: O artistă spaniolă care combină flamenco cu soul și hip-hop. Vocea ei puternică și emoțională este perfectă pentru a transmite poveștile personale pe care le spune prin muzica sa. Queralt Lahoz va urca pe scena Backyard Stage by Mobiladalin în data de 21 iulie.
  9. Implant Pentru Refuz: O trupă de metal alternativ din România care a fost activă de peste două decenii. Muzica lor este intensă și plină de energie, perfectă pentru cei care iubesc genul. Implant Pentru Refuz va cânta pe scena Hangar Stage by BT în data de 23 iulie.
  10. Los Bitchos: O trupă instrumentală de psychedelic rock din Londra. Muzica lor este influențată de genuri muzicale din întreaga lume, de la cumbia la surf rock. Los Bitchos vor urca pe scena Backyard Stage by Mobiladalin în data de 20 iulie.

Acești artiști reprezintă doar o mică parte din diversitatea de talente care vor fi prezente la Electric Castle în acest an. Fie că ești un fan al muzicii electronice, rock, pop sau jazz, există ceva pentru toată lumea la acest festival. Așa că, dacă ai ocazia, nu rata șansa de a descoperi acești artiști talentați și poate mai puțin cunoscuți.Lasă un răspuns

Site creat de