Timp liber

10 destinații de vacanță potrivite pentru familii cu copii

10 destinații de vacanță potrivite pentru familii cu copii

Concediul în familie este o perioadă de relaxare, când toți ai casei, cu mic, cu mare, se distrează și se simt bine împreună. Ușor de zis, mai greu de găsit locuri care să fie pe placul tuturor. Vă prezentăm în continuare câteva sugestii pentru destinații de vacanță potrivite pentru familii cu copii:

Sunny Beach

Litoralul bulgăresc se află în topul preferințelor atunci când este vorba despre destinații de vacanță pentru familii cu copii. Prețurile accesibile, facilitățile de agrement și locurile pitorești sunt argumentele care determină mulți români să rezerve sejururi la Albena, Nisipurile de Aur și mai ales la Sunny Beach, un resort modern și cu oferte all inclusive atractive.

Zadar

Croația este tot mai căutată pentru concedii în familie, deoarece are o ofertă turistică variată, iar stațiunile de malul Mării Adriatice sunt adevărate puncte de atracție pentru iubitorii de sporturi nautice. O astfel de destinație de vacanță este Zadar, un interesant oraș istoric și totodată un resort cochet, cu plaje superbe.

Cervia 

O vacanță în Italia este mereu un prilej de bucurie, mai ales dacă locul este unul inedit, cu peisaje feerice, istorie bogată și distracții pentru toate vârstele. O destinație turistică interesantă este Cervia, pitorescul oraș-port din estul peninsulei, pe litoralul adriatic.

Creta

Grecia este preferată de mulți români pentru vacanțe în familie la mare și la soare, iar ofertele pe litoralul elen sunt variate, pentru toate gusturile și bugetele. Printre cele mai apreciate destinații turistice de concediu este Creta, cea mai mare insulă grecească, superbă în orice anotimp.

Cipru

În aceeași regiune se află insula Cipru, cu climă mediteraneană și stațiuni pitorești, orașe cu istorie bogată și arhitectură deosebită. Cele mai apreciate resorturi cipriote sunt Paphos, Ayia Napa, Amathus Bay, Larnaca. 

Antalya

Printre cele mai cunoscute destinații de vacanță pentru turiștii români se numără regiunea turcească Antalya, cu stațiunile ei vestite: Belek, Kemer, Alanya, Side, Lara, Kundu, Bogazkent. Sejururile all inclusive și ultra all inclusive sunt foarte căutate de familiile cu copii, mai ales că sunt accesibile pe toată durata anului și se poate face plajă mult după terminarea sezonului estival.

Tenerife

Cea mai mare insulă din Arhipelagul Canare reprezintă o destinație turistică ideală pentru familii cu copii, deoarece oferă plaje frumoase la Oceanul Atlantic și o gamă largă de activități nautice, dintre care surfingul și scuba diving-ul sunt cele mai căutate. Turiștii găsesc aici parcuri acvatice, rezervații naturale și distracții pentru toate vârstele. 

Costa Brava

Coasta sălbatică – astfel se traduce din dialect catalan numele acestei regiuni spaniole scăldate de apele Balearelor. O zonă cu peisaje de vis, unde muntele întâlnește marea, iar stațiunile turistice Lloret del Mar, Tossa del Mar, Blanes sunt vestite prin atmosfera tradițională, cu farmec aparte. 

Algarve

Portugalia este o destinatie turistică tot mai apreciată pentru vacanțe de familie, datorită sezonului prelungit și frumuseții deosebite a litoralului de la Oceanul Atlantic. Plaje cu nisip fin, stânci sculptate de valuri, golfuri pitorești, parcuri acvatice și distracții pentru toate vârstele – acestea sunt argumentele pentru alegerea unui sejur în Algarve, în orice anotimp.

Dubai

Cea mai interesantă destinație de vacanță în familie o reprezintă Emiratele, pentru că oferă o experiență totală, cu plajă, mare, lux, activități de agrement și distracție, tradiții locale și inovații turistice. Sunt disponibile zboruri spre Dubai de pe diferite aeroporturi din România, astfel că se poate ajunge rapid în acest loc fascinant, care spune povestea Orientului cu arabescuri rafinate și ospitalitate la superlativ.

Alegeți destinația preferată dintre sugestiile prezentate și petreceți vacanțe în familie care să fie pe placul tuturor, să vă ofere odihnă, relaxare, distracție și ocazia de a cunoaște locuri noi.Lasă un răspuns

Site creat de