De Vazut, Important

10 profiluri de Instagram care ne arată cât de fain îi Cluju’

10 profiluri de Instagram care ne arată cât de fain îi Cluju'

Clujul este un oraş apreciat de fotografi deoarece oferă numeroase locuri numai faine de postat pe Instagram.

Clădirile renovate din centrul oraşului, Piaţa Unirii, Cetăţuia, Centrul Vechi sunt doar câteva din locurile cele mai fotografiate din Cluj-Napoca.

Mai jos, vă prezentăm o listă cu 10 instagrammeri din Cluj care ne oferă şi alte perspective vizuale ale oraşului în care locuim.

florica.alex

Acest fotograf, prin unghiurile de abordare și prin modul de a fotografia locurile din Cluj-Napoca, arată, prin imaginile surprinse, modul de viață pe care îl poți avea dacă locuiești aici. Poți ieși cu prietenii să te relaxezi privind lacul din „Iulius Parc Cluj-Napoca”, să asiști la concertele organizate în „Piața Unirii” sau să te plimbi pe străduțele orașului.

 

dumitruraulv

În imaginile regăsite pe acest cont de Instagram, vedem Clujul „de sus”. Majoritatea fotografiilor surprind orașul în ansamblu. „Teatrul Național Cluj-Napoca”, „Piața Unirii”, Gara din Cluj-Napoca sunt doar câteva locuri fotografiate de la „înălțime”. Instagrammer-ul postează și filmări cu drona care surprind mai multe zone din Cluj.

 

gebealpar

Fotografiile postate pe Instagram de Gebe Alpar surprind detalii din Cluj. Imaginile reflectă lucrurile minunate care se petrec în Cluj și la care și „tu” poți asista: detalii arhitecturale ale clădirilor, străduțelor sau apelor din Cluj-Napoca, realizate prin găuri ale gardurilor sau fotografii ale celor mai importante monumente ale orașului.

 

vizi_david

David prezintă Clujul, pe contul lui de Instagram, într-o manieră diferită. De aproape, de la depărtare, din stânga sau din dreapta, fotograful reușește, prin imaginile pe care le postează, să aducă orașul în viața noastră. Vara sau iarna, Cluj-Napoca e frumos oricând și în orice moment are de oferit lucruri minunate pentru locuitori.

raduc_

Vedem Clujul altfel. Spațiile verzi sunt puse în fața utilizatorilor prin imagini ce te fac să uiți de trafic, poluare și aglomerație. Modul de abordare și perspectivele folosite te fac să simți că nu treci doar cu ochii pe străduțele din Cluj, ci că ești acolo și te plimbi nestingherit prin oraș.

petric_victor

Un profil de Instagram care surprinde Clujul „cu de toate”. Orașul, străzile, detaliile, locurile de socializare unde poți ieși cu prietenii sau imaginile de la cele mai mari evenimente ale orașului îți arată câte lucruri are de oferit Clujul.

vermllllon

Spațiile verzi, poveștile trăite, clădirile, sunt motivele pentru care iubești Clujul. Vermlllon îți aduce în fața ochilor, prin intermediul imaginilor, motivele pentru care ai ales să trăiești în Cluj-Napoca și care te fac în continuare să rămâi acolo. Atât orașul în sine, cât și locurile în care obișnuiești să ieși să te plimbi, să mănânci sau să petreci timp sunt argumente solide care te fac să iubești acest loc.

mad_rolly

În pozele postate de mad_rolly pe Instagram ne sunt dezvăluite pasiunile clujenilor: plimbatul animalelor de companie, mersul cu bicicleta, plimbările alături de persoanele dragi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

RIVERS OF COFFEE . GOOD MORNING . Shot on Samsung Galaxy A70 . #promovezclujul #râulsomes #cloudy

O postare distribuită de MadRolly (@mad_rolly) pe

teoopaun

Teoopaun, prin fotografiile postate pe Instagram, ne arată cât de atrăgător este Clujul. O nouă clădire, un nou pod, o stradă nemaivăzută până atunci te fac să îți dai seama câte lucruri minunate are de oferit acest oraș. Modul prin care realizează fotografiile din față, îți conduc privirea prin oraș ca și când ai fi acolo.

asm359

Antonio, prin pozele postate pe Instagram, ne arată locurile și lucrurile minunate pe care le poți vedea și trăi în Cluj-Napoca. Cu ajutorul aparatului de fotografiat, Antonio reușește să ne facă să vedem altfel Clujul, printr-un nou stil, o nouă abordare și o altă perspectivă.

Asemănarea dintre aceste profiluri este aceea că toate au intenția de a ne arăta frumusețile Clujului. Diferența o fac unghiurile de abordare: unele cu planuri de ansamblu, altele vin cu detalii, altele cu texte. Clujul este un oraș în care poți vedea multe locuri frumoase și în care poți trăi experiențe de neuitat alături de cei dragi.

sursa foto: Teo PaunLasă un răspuns

Site creat de