Din Zona

10% reducere la biciclete SUNN la magazinul Veloteca

biciclete SUNN

Magazinul de biciclete Veloteca vine sezonul acesta cu o oferta de neratat de catre riderii pasionati, care iubesc cursele extreme si pline de adrenalina.

Renumitele biciclete SUNN, concepute special pentru a face fata celor mai indarjite probe de maraton, cross-country, all-mountain sau enduro sunt reduse luna aceasta cu 10%.

Acum iti poti achizitiona mult mai usor unul dintre modelele de biciclete cu standarde de 26′, 27,5′ si 29′, finisaje de mare calitate si culori care te scot din anonimat. Poti alege o bicicleta cu cadru de aluminiu usor si foarte rezistent sau din carbon extrem de usor, tratat separat pentru rigiditate si elasticitate.

In plus, marele avantaj pe care bicicletele SUNN cu cadru din aluminiu il prezinta este garantia pe viata de care beneficiaza! Oferta este valabila in limita stocului disponibil, iar transportul este gratuit!

reducere biciclete sunn

Cateva informatii despre celebrul brand de biciclete SUNN:

Fabrica din Machecoul produce biciclete inca din anul 1925, fiind parte a legendei ciclismului european pentru multi fani ai acestui sport. Fiind la un pas sa fie inchisa in anul 2013, fabrica a fost introdusa intr-o noua era odata cu achizitionarea ei de catre Intersport, retailerul international de produse sportive.

Din acel moment, aceasta a fost redenumita “Manufacture Française du Cycle” (MFC), producand o gama extrem de variata de biciclete pentru comerciantii de produse in masa si pentru numeroase hypermarketuri. Desigur, printre acestea se numara si bicicletele SUNN. Dupa doi ani, rezultatele acesteia au depasit orice asteptari: in 2013, fabrica a produs aproximativ 131.000 de biciclete, in 2014 – 245.000 de biciclete, iar in 2015 numarul s-a ridicat la 350.000 de biciclete.

Astfel, fabrica stabilita in vestul Frantei si aflata sub tutela Intersport, a reusit sa demonstreze intr-un timp record faptul ca industria de biciclete contribuie la reindustrializarea europeana si crearea de locuri de munca.

,,Scopul nostru este sa asiguram o crestere pe termen lung si sa cream constant locuri de munca. Investitiile facute, precum si diversificarea strategiei sunt decisive in atingerea unor asemenea obiective”, a declarat CEO-ul Yves Salaun. Din momentul in care fabrica de biciclete a fost preluata si pana in prezent, au fost investiti in jur de 3,6 milioane de Euro pentru modernizarea sa, astfel incat 6.000 m2 de spatii de depozitare au fost inaugurati la inceputul anului 2016, loc in care pot fi inmagazinate peste 30.000 de biciclete.

In timp, brandul de biciclete SUNN si-a consolidat si echipa de Enduro, fiind compusa in momentul de fata din trei rideri puternici, care au teluri precise si pentru care lupta cu indarjire in fiecare competitie la care participa. Thomas Lapeyrie si Isabeau Courdurier (vice-campioana mondiala la Campionatele de Enduro) pot spune ca sunt mandri sa pedaleze sub culorile specifice bicicletelor SUNN, iar compania SUNN este recunoscatoare sa aiba in echipa sa doua personalitati atat de valoroase. De asemenea, nu avem cum sa nu il mentionam pe Kilian Bron, focusat mult mai mult decat ceilalti doi pe relatia sa cu media. Kilian Bron are aceeasi pasiune pentru Enduro precum colegii sai, iar sezonul acesta pare promitator pentru promotorul bicicletelor SUNN.

Toate acestea ne indica un singur lucru, anume ca bicicletele SUNN sunt de neoprit (,,unstoppable”, deviza celebrului brand francez). Daca si tu te regasesti in valorile brandului SUNN, acum ai ocazia sa iti cumperi o bicicleta la un pret redus. Intra pe site-ul Veloteca si alege-ti modelul favorit!Lasă un răspuns

Site creat de