Uncategorized

100 de perechi de încălţăminte de iarnă, donate de Rotaract Visio Cluj copiilor nevoiaşi

12274350 655688537906180 8551303739708303621 n

Rotaract Visio Cluj-Napoca își dorește să îndeplinesca cât mai multe dorințe. Prima, cea a unor copilași fără ghetuțe de iarna le-a ajuns la suflet imediat si au incercat sa îi ajute.

„In cadrul unui proiect de fundraising am strâns bani, am mai primit donații de la oameni cu suflet mare care au auzit de cauza noastra si intr-un final am cumpărat încălăminte potrivită pentru 42 dintre ei. Ne-am bucurat să vedem că suntem de folos in societate si că un bine mic pentru noi a însemnat enorm pentru ei. Iar pe aceasta cale aș vrea să-i mulțumesc Magdalenei Rus pentru ajutor si sustinere! (Carina Oriana Lăpădătescu, New Generations Director al Rotaract Romania & Republic of Moldova și Secretary Rotaract Visio Cluj-Napoca).

69 de copii din clasele 0-IV de la Școala Nireş au acum încălțăminte de iarnă. 42 de perechi au fost dăruite de  tineri minunați de la Rotaract Visio Cluj Napoca, iar restul de 27 de perechi de Fundația Someş. Le mulțumim din toată inima acestor tineri de excepție!

 Am reușit să dăruim până acum 100 de perechi de încălțăminte nou-nouță, unor elevi de la școlile Nireș, Cășeiu și Vad. La asta au contribuit Asociația DUNIERES SANS FRONTIERES, prin intermediul domnului profesor Iosip Lucian, domnul președinte al MG TEC GROUP Ioan Tecar, doamna profesor Ligia Clinciu, ROTARACT VISIO Cluj Napoca, YARDI ROMÂNIA  și FUNDAȚIA SOMEȘ. Campania continua, vă așteptăm la Radio Fir cu încălțăminte de iarnă” au aratat reprezentantii asociatiei.Lasă un răspuns

Site creat de