Social & Cultura

11 experiențe de viață spuse în 11 minute fiecare – eveniment cu scop caritabil la Cluj

11even Experiences Cluj-Napoca

11 invitați, 11 minute, 11 povești de viață. Sau 11 oameni extraordinari au la dispozitie 11 minute pentru a povesti o experiență de viață, pentru a inspira pe cei prezenți dar și pentru a susține o cauză totodată.

Cam așa sună rezumatul 11even Experiences Cluj-Napoca, aflat la cea de-a 5-a ediție, eveniment ce se desfășoară în data de 25 noiembrie, la Urania Palace începând cu ora 10:00.

Începând din 2011, invitații în cadrul evenimentelor 11even au acceptat provocarea de a vorbi despre un eșec din viața lor, decizii luate și schimbări, despre bucurie și curaj în viață în 2012, despre umanizarea muncii și cum să îți faci viața fericită în 2014, despre oameni frumoși și poveștile lor în 2015, iar anul acesta tema centrală va fi despre transformări în viață (Transform your life).

Printre invitații de anul acesta se numără: Tedy Ursuleanu (supraviețuitoare Colectiv), Peter Hurley (irlandezeul stabilit în România ce promovează autenticitatea rurală a țării), Lucian Mîndruță (jurnalist), Emanuel Ungureanu (deputat și vicepreședinte al Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților).

Evenimentul va fi moderat de Bogdan Bob Rădulescu, iar atmosfera va fi întreținută de Noblesse Duo. Cei prezenți la eveniment vor putea participa la o tombolă și la un after-coktail.

Anul acesta, Asociația 11even face front comun cu Beard Brothers în privința cauzei, iar fondurile strânse din vânzarea biletelor vor fi direcționate către campania “Enough is Enough”, urmând a fi investite în utilarea corespunzătoare a Secției de arși din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Cum poți susține și tu cauza?

Exista trei tipuri de taxe de participare la eveniment:

  • EDUCATIV (25 lei) – destinat liceenilor și studenților
  • STANDARD (50 lei) – destinat celor care doresc să participe la eveniment și să-și aducă o contribuție pentru cauza susținută.
  • PREMIUM (100 lei) – destinat persoanelor care, pe lângă participarea la eveniment și contribuția pentru cauză, doresc să aibă loc rezervat în primele rânduri și să ia parte la cocktailul de la finalul evenimentului, alături de invitați și organizatori.

Taxele de participare se pot achita  online, sau la Libraria Bookstory, situata pe Bvd. Eroilor, nr. 6-8 (program intre orele 10 – 20).Lasă un răspuns

Site creat de