De Vazut, Important

13 artişti mai puţin cunoscuţi pe care merită să îi vezi la Electric Castle 2024

13 artişti mai puţin cunoscuţi pe care merită să îi vezi la Electric Castle 2024

13 artişti mai puţin cunoscuţi pe care merită să îi vezi la Electric Castle 2024

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din România, se apropie cu pași repezi. În perioada 17-21 iulie, castelul Banffy din Bonțida va găzdui cea de-a zecea ediţie a festivalului.

Deși cap de afiș este Sean Paul și alte nume mari precum Massive Attack, Queens of The Stone Age, Bring Me The Horizon sau Chase & Status, Electric Castle 2024 aduce și o mulțime de artiști mai puțin cunoscuți, dar care merită cu siguranță atenția voastră.

Hai să descoperim câțiva dintre acești artiști care ar putea să vă surprindă plăcut și să vă îmbogățească experiența festivalului.

Brina Knauss

Originară din Slovenia, Brina Knauss este un DJ și producător de muzică electronică care a captat atenția scenei internaționale prin seturile sale pline de energie și vibe pozitiv. Cu un stil care combină deep house, melodic techno și progressive house, Brina promite să ofere o experiență auditivă captivantă pentru toți cei care o vor asculta miercuri, 17 iulie.

Genesis Owusu

Pe scena muzicii alternative și hip-hop, Genesis Owusu este un artist emergent din Australia care își aduce influențele unice în mix. Cu un stil eclectic ce îmbină rapul cu elemente de funk și punk, Genesis Owusu este cunoscut pentru spectacolele sale energice și pline de viață. El va urca pe scenă joi, 18 iulie, și este cu siguranță un act de neratat pentru cei care doresc să descopere noi orizonturi muzicale.

iLe

Ileana Mercedes Cabra Joglar, cunoscută sub numele de scenă iLe, este o cântăreață și compozitoare din Puerto Rico, cunoscută pentru abordarea sa inovatoare a muzicii latino. Cu o voce puternică și o prezență scenică magnetică, iLe aduce un amestec de bolero, salsa și rock, creând o atmosferă vibrantă și emoționantă. Ea va performa vineri, 19 iulie, și este una dintre artistele care aduc diversitate și prospețime festivalului.

Khruangbin

Această trupă din Texas, formată din Laura Lee, Mark Speer și Donald „DJ” Johnson, aduce un sunet unic ce îmbină influențe de muzică thai, surf rock, dub și funk. Cu o atmosferă relaxată și melodii hipnotice, Khruangbin este o experiență sonoră deosebită care va fermeca publicul sâmbătă, 20 iulie.

Palaye Royale

Duminică, 21 iulie, Palaye Royale vor aduce un amestec exploziv de rock alternativ, glam rock și punk. Această trupă canadiană, formată din frații Remington Leith, Sebastian Danzig și Emerson Barrett, este cunoscută pentru spectacolele lor live captivante și pline de energie. Cu o estetică unică și un sunet dinamic, Palaye Royale promite să fie unul dintre punctele de atracție ale ultimei zile de festival.

Yardie Flo

Un nume ce apare în program în fiecare zi a festivalului, Yardie Flo este un DJ și producător local care a reușit să se facă remarcat pe scena muzicii electronice din România. Cu seturi variate și pline de ritm, el aduce un mix de house, techno și influențe reggae, asigurând o atmosferă vibrantă și plină de viață pe tot parcursul festivalului.

Sababa 5

Pentru iubitorii de sunete exotice și combinații neașteptate, Sababa 5 este o trupă ce merită atenție. Originară din Tel Aviv, această formație aduce un amestec captivant de funk, jazz și sunete orientale, creând o experiență muzicală unică și plină de surprize. Vor performa sâmbătă, 20 iulie, și sunt cu siguranță un act care va aduce ceva nou și diferit la Electric Castle.

Angélica Garcia

Joi, 18 iulie, Angélica Garcia va încânta publicul cu vocea sa puternică și melodiile pline de suflet. Originară din Los Angeles, Angélica combină influențe de rock, pop și muzică latino, creând un stil distinctiv și emoționant. Spectacolele sale live sunt cunoscute pentru energia lor și pentru modul în care reușește să se conecteze cu publicul.

Kawala

Tot joi, 18 iulie, Kawala va aduce pe scenă un amestec revigorant de indie-folk și pop. Această trupă din Marea Britanie este cunoscută pentru armoniile lor vocale superbe și melodiile optimiste, perfecte pentru a crea o atmosferă relaxată și plină de voie bună.

JoyCut

Această trupă italiană va aduce un sunet experimental și post-rock vineri, 19 iulie. JoyCut este cunoscută pentru atmosfera lor sonoră cinematică și pentru show-urile live intense, ce combină muzica cu elemente vizuale captivante.

Franc Moody DJ Set

Pentru o seară plină de funk și groove, nu ratați Franc Moody DJ Set, sâmbătă, 20 iulie. Această trupă britanică este cunoscută pentru mixurile lor funky și atmosfera de petrecere pe care o creează la fiecare show.

E.M.I.L.

Joi, 18 iulie, fanii punk-ului românesc vor avea ocazia să vadă E.M.I.L., una dintre trupele emblematice ale genului. Cu o energie debordantă și versuri pline de mesaj, E.M.I.L. promite un concert electrizant și memorabil.

Alee Who

Alee Who este un DJ și producător român care își pune amprenta pe scena muzicii electronice locale. Cu un stil ce combină house-ul melodic și techno-ul atmosferic, Alee Who reușește să creeze seturi captivante și pline de energie. Vineri, 19 iulie, publicul va avea ocazia să se lase purtat de sunetele sale hipnotice.

Acestea sunt doar câteva dintre comorile ascunse ale Electric Castle 2024. Într-un festival plin de nume mari, nu uitați să vă lăsați surprinși de artiștii mai puțin cunoscuți care pot transforma experiența voastră într-una memorabilă.

foto: Electric CastleLasă un răspuns

Site creat de