Social & Cultura

13 trucuri pentru ca parfumul să reziste mai mult timp

13 trucuri pentru ca parfumul să reziste mai mult timp

Cui nu i-ar plăcea să miroasă bine toată ziua? Purtarea parfumului tău preferat La Vie Est Belle poate ajuta cu siguranță, dar poate ai observat că multe parfumuri se epuizează până la ora prânzului. Acest lucru se datorează probabil faptului că nu îți aplici parfumul în modul corect.

Cei mai mulți oameni nu realizează că există cele mai bune practici pentru aplicarea parfumului, multe dintre acestea făcând ca acesta să reziste mai mult timp. Din nefericire, dacă îți depozitezi parfumul La Vie Est Belle în baie sau pe un raft expus, nici tu nu îl depozitezi corect.

Mai departe, vom aborda câteva sfaturi și cele mai bune practici pentru a profita la maximum de parfumul tău La Vie Est Belle – atât pentru a-l purta, cât și pentru a-l depozita.

Pentru ca parfumul tău să reziste mai mult timp, vei dori să te asiguri că parfumul este capabil să se conecteze cu pielea ta și să rămână pe loc toată ziua. Pentru a face acest lucru, vei dori să urmezi cât mai multe dintre regulile de mai jos privind parfumul, pe cât de mult poți.

 1. Aplică parfum imediat după duș. O aplicare corectă ajută la asigurarea faptului că parfumul tău La Vie Est Belle rezistă toată ziua. Pentru cele mai bune rezultate, aplică parfumul imediat după ce faci duș și te usuci.
 2.  Asigură-te că pielea este hidratată înainte de aplicare. Aplicarea unei loțiuni neparfumate înainte de a pulveriza parfumul La Vie Est Belle îți va hidrata pielea și va fixa mai bine parfumul.
 3.  Pulverizează pe pielea goală. Evită ca țesăturile și hainele să îți obstrucționeze parfumul. Parfumul La Vie Est Belle miroase cel mai bine și rezistă cel mai mult timp atunci când se poate contopi cu uleiurile naturale ale corpului tău.
 4.  Aplică pe punctele de puls. Parfumul reacționează la căldură, iar aplicarea în punctele de puls poate ajuta la eliberarea parfumului pe tot parcursul zilei. Încearcă să stropești ceafă, interiorul coatelor, încheieturile mâinilor sau partea din spate a genunchilor.
 5.  Unge-ți punctele de puls cu o cantitate mică de vaselină înainte de a aplica. Dacă ai nevoie de un plus de viață din parfumul tău, unge-ți punctele de puls cu o cantitate mică de vaselină înainte de aplicare. Balsamul va acționa ca o blocare suplimentară de hidratare pentru parfum, ajutându-l să reziste și mai mult timp.
 6.  Nu freca parfumul. Frecarea încheieturilor mâinilor între ele descompune substanțele chimice și face ca notele de vârf să se descompună mai repede decât ar fi făcut-o singur. Dacă nu îți poți pulveriza parfumul, tamponează-l ușor pe piele.
 7.  Pulverizează parfumul pe peria de păr și trece-l prin păr. Dacă vrei un plus de parfum în păr, îl poți pulveriza pe perie și trece prin părul uscat. Nu pulveriza direct pe păr, deoarece alcoolul din multe parfumuri poate provoca daune firelor de păr.
 8.  Folosește loțiune parfumată asortată și alte produse.
O altă modalitate de a îți maximiza parfumul este să cumperi loțiuni, geluri de dușși alte produse vândute alături de acesta. Multe mărci populare oferă produse potrivite pentru a completa parfumurile lor.
 9.  Pulverizează parfumul pe bile de vată și pune-le într-o pungă de plastic pentru a le folosi la retușuri.
Pentru o intensificare a parfumului din mers, pulverizați parfumul pe câteva tampoane de vată sau bețișoare și, în timp ce acestea sunt umede, pune-le într-o pungă de plastic și stoarce tot aerul. Acestea ar trebui să rămână suficient de umede pentru a fi aplicate mai târziu în cursul zilei.

 10.  Toarnă ultimul parfum folosit într-o sticlă de loțiune neparfumată pentru a preveni risipa.
 Profită la maximum de până la ultima picătură din parfumul tău. Dacă flaconul nu mai pulverizează, adaugă parfumul rămas la o cremă hidratantă neparfumată pentru a crea o loțiune care să miroasă ca parfumul La Vie Est Belle.
 11.  Tapetează sertarele cu parfum pentru a parfuma subtil hainele.
Dacă ai un parfum de firmă, poți face ca și hainele tale să miroasă ca acesta. Tapetează-ți sertarele cu hârtie de șervețel care a fost stropită de câteva ori și lasă parfumul să pătrundă în țesături.
 12.  Depozitează-ți parfumul într-un loc răcoros și întunecat. 
Parfumul se poate descompune în cazul fluctuațiilor de temperatură sau de umiditate. În loc să îți depozitezi parfumurile în baie, păstrază-le într-un sertar răcoros, departe de lumina directă a soarelui.

 13.  Păstrează-ți parfumul în flaconul original. 
Deși acest procedeu este oarecum învechit, unele persoane încă preferă să își păstreze parfumul în sticle separate. Deși acest lucru poate părea sofisticat, îi permite aerului să satureze parfumul, ceea ce poate, de asemenea, să îi modifice compoziția chimică.


Lasă un răspuns

Site creat de