Uncategorized

150 de cadouri au fost strânse la FSPAC în cadrul campaniei ShoeBox

shoebox fspac1 e1450278842652

Proiectul Shoebox la FSPAC se află în acest an la cea de-a V-a ediție și se înscrie într-o strategie mai largă a FSPAC de a se implica în comunitate și de a produce o schimbare în bine. Această inițiativă se derulează la FSPAC independent de proiecte similar susținute de diverse ONG-uri și alte organizații.

In ultimii doi ani s-a pus accent pe susținerea unei organizații și a unui grup țintă specific prin mai multe acțiuni caritabile pe care FSPAC le derulează în prezent: O masă caldă, Shoebox, activități educative la FSPAC. De toate acestea beneficiază copii din familii defavorizate care sunt asistați de către FRCCF Cluj (Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate şi Familie).

În acest an au fost strânse peste 150 de cadouri care vor ajunge în mai multe centre ale Fundaţiei Române pentru Copii, Comunitate şi Familie (FRCCF) din țară.

În acțiune sunt implicați studenții, cadrele didactice și personalul administrativ al FSPAC. În ziua de 14 decembrie a avut loc la sediul FSPAC activitatea de colectare și împachetare a cadourilor, urmată de o seară de colinzi.Lasă un răspuns

Site creat de