De Vazut, Important

16 beri artizanale la draft în inima Clujului, la The Brewhouse

beri artizanale cluj

Clujul, un oraș vibrant și plin de viață, găzduiește un loc special pentru iubitorii de bere artizanală – The Brewhouse. Situat pe strada Inocențiu Micu Klein 11, acest taproom unic în Cluj-Napoca îți oferă o experiență autentică în lumea berilor craft.

The Brewhouse s-a născut în august 2021, din pasiunea a 3 entuziaști ai berii artizanale. Ei au avut viziunea de a aduce în Cluj-Napoca o destinație unde pasionații de bere pot explora și savura cele mai interesante beri craft.

Ce face The Brewhouse atât de special? Ei bine, este singurul taproom din Cluj-Napoca care oferă nu mai puțin de 16 beri artizanale la draft. Fiecare vizită la The Brewhouse este o călătorie gustativă unică, deoarece selecția se schimbă în mod regulat. De la aromele fructate ale berilor New England India Pale Ale, la gusturile acrișoare și atipice ale berilor sour, vei găsi întotdeauna ceva care să te încânte.

The Brewhouse e renumit și pentru colaborarea cu producătorii locali de bere artizanală. Etichetele de la Blackout Brewing, cea mai mare berărie artizanală nomadă din țară, sunt disponibile în exclusivitate la The Brewhouse. 

Dar localul nu este doar despre bere excelentă, ci și despre comunitate și experiență. Aici vei găsi o atmosferă primitoare și prietenoasă, unde vei putea socializa cu alți iubitori de bere, schimba impresii și descoperi poveștile din spatele berilor pe care le savurezi. Echipa The Brewhouse este mereu pregătită să-ți ofere informații și sfaturi despre berile disponibile, ajutându-te să găsești gustul perfect pentru tine.

În plus, The Brewhouse este pet-friendly, așa că-ți poți aduce și animalul de companie. Cățeii vor fi întâmpinați cu un bol cu apă pentru a se răcori.

Și dacă ești în căutarea unor evenimente speciale, The Brewhouse este locul potrivit. Organizează frecvent seri de pairing, cum ar fi „Beer & sweets”, unde berile artizanale sunt combinate cu deserturi delicioase, demonstrând că berile pot completa perfect experiența dulciurilor. De asemenea, „Tap takeover” aduce în prim-plan berarii locali și oferă ocazia de a descoperi ultimele noutăți în lumea berii artizanale. Serile cu DJ și tasting-urile de bere completează gama de evenimente, creând o atmosferă plină de noutăți și distracție.

The Brewhouse nu oferă mâncare în locație, dar asta nu este o problemă. Poți comanda mâncare de la orice restaurant din Cluj și să o savurezi la ei în local sau pe terasă. Poți alege totuși între snack-urile lor – alune și chips-uri din malț, care completează perfect gustul berii.

Indiferent dacă ești un pasionat al berii artizanale sau ești doar curios să explorezi noi arome și experiențe, The Brewhouse din Cluj-Napoca e o idee minunată. Descoperă poveștile și aromele din spatele berii craft și bucură-te de o atmosferă prietenoasă în singurul taproom din oraș. Rezervă-ți locul cu Bookingham!

foto: The Brewhouse: https://www.facebook.com/TheBrewhouseCluj/posts/583414693941299Lasă un răspuns

Site creat de