Din Oras

162 de arbori vor fi replantati pe strada Horea, dupa finalizarea lucrarilor de modernizare

11214146 860172967404863 122995729776646592 n

Toti arborii de pe strada Horea din Cluj-Napoca care au fost taiati din motive tehnice vor fi replantati. Primarul Emil Boc a anuntat ca pe strada Horea au fost taiati 130 de arbori, insa vor fi replantati 162. Plantarea arborilor va avea loc la toamna, potrivit normativelor legale. Vor fi plantati arbori cu balot, dupa modelul celor plantati in aceasta primavara pe Bulevardul Eroilor. Plantarile pot avea loc doar primavara si toamna.

La fel vor fi replantati copaci si pe celelalte străzi care sunt implicate in procesul de modernizare.

Pana miercuri, 15 iulie, urmeaza ca strada Horea, partea carosabila, sa fie adusa la strat de asfalt – binder (ultimul strat de asfalt – uzura – urmeaza a fi aplicat la toamna). Acum se lucreaza in mai multe schimburi, inclusiv noaptea si sambata (trei din patru pe luna).

Se va lucra in continuare la partea de pavare cu granit a trotuarelor, la amenajarea cu piatra cubica a spațiilor de parcare, la introducerea cablurilor in subteran, la amenajarea pistelor pentru bicicliști precum si la desfiintare actualilor stâlpi electrica si inlocuirea acestora cu stalpi moderni de iluminat public.Lasă un răspuns

Site creat de