Din Zona

2 oferte de Revelion în Europa de Vest care îți vor atrage atenția

Revelion

Ai vizitat până acum Europa de Vest? Dacă nu, trebuie să știi că Revelionul este momentul potrivit pentru a descoperi noi culturi și moduri de a te distra la trecerea dintre ani. Îți vom prezenta două oferte turistice de la Hello Holidays, pe care sigur nu le vei putea refuza.

Se spune că atmosfera de Revelion în Barcelona este de neuitat, însă nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, ci să mergi personal și să te convingi. Străzile orașului sunt însuflețite și luminate, iar oamenii se adună în piețe, așteptând cu nerăbdare să întâmpine noul an. Cea mai populară destinație este celebrul bulevard La Rambla, unde mii de localnici și turiști se adună pentru a sărbători împreună. Muzica și dansul răsună în aer, iar focurile de artificii transformă cerul într-un spectacol de lumină și culoare.

Barcelona este cunoscută pentru petrecerile sale vibrante, iar cluburile de noapte și barurile se umplu de oameni dornici să se distreze până în zorii zilei. Alege sejururi revelion 2023-2024 în Barcelona și descoperă o experiență magică, unde bucuria și entuziasmul umplu inimile oamenilor, iar noaptea se transformă într-un răsfăț pentru simțuri.

Astfel, circuitul „Revelion Barcelona 2024 – La Reina, Catalonia” oferă o experiență fascinantă pentru toți cei care doresc să sărbătorească trecerea în noul an într-un mod cu totul special. Plecarea se face pe data de 29 decembrie, iar întreg circutul durează 6 zile, permițând turiștilor să exploreze frumusețile orașului Barcelona.

Circuitul include și 5 nopți de cazare cu mic dejun, la un hotel de 4 stele. Turiștii vor avea ocazia să descopere cele mai populare atracții ale Barcelonei, cum ar fi celebra Sagrada Familia, Parc Güell și celebra stradă La Rambla. Revelionul poate fi petrecut în cadru organizat, la restaurant sau pe cont propriu, în funcție de preferințe. Acest circuit promite un Revelion de neuitat.

Din superba Barcelona, ne îndreptăm spre o locație elegantă, boemă, la care posibil nu te-ai fi așteptat: Coasta de Azur. Astfel, îți recomandăm un Circuit Revelion Nisa 2023-2024- Coasta de Azur. Vei păși într-o călătorie de neuitat în cea mai pitorească zona a Franței. Această aventură de 6 zile te va încânta și te va determina să te întorci aici și vara.

Acest circuit oferă o combinație perfectă între relaxare, distracție și asimilarea unor noi cunoștințe. Vei explora Nisa, un oraș cu un farmec mediteranean autentic, cu piețe pitorești și străzi înguste pline de istorie. În Provence, te vor captiva peisajele care îți taie răsuflarea și satele medievale.

Revelionul îl vei petrece în Nisa, fie în cadru organizat, la hotelul unde te vei caza, fie pe cont propriu, oriunde dorești, chiar și în piețele publice. Acest circuit va fi o experiență relaxantă și memorabilă. Pentru o călătorie care îmbină cultura, natura și distracția de Revelion, acest circuit este alegerea perfectă.

Sperăm să alegi una dintre aceste oferte turistice de la Hello Holidays!

Image by bearfotos on FreepikLasă un răspuns

Site creat de