Sport

200 de politisti clujeni vor actiona in contextul desfasurarii meciului Romania – Spania

politisti Cluj actiuni scoli

Circa 200 de poliţişti clujeni vor acţiona pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, fluidizarea traficului rutier şi preîntâmpinarea faptelor antisociale, în contextul desfăşurării meciului de fotbal dintre reprezentativele României şi Spaniei la Cluj-Napoca. 

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj vor desfăşura activităţi specifice pentru desfăşurarea în bune condiţii a meciului de fotbal dintre reprezentativele României şi Spaniei, eveniment care se va desfăşura duminică, 27 martie a.c., la Cluj-Napoca.

Astfel, circa 200 de poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, precum şi de la alte structuri, vor acţiona în zona de desfăşurare a manifestării publice, pentru prevenirea şi combaterea în timp real a activităţilor ilicite.

În misiuni vor fi angrenați și câini polițiști. Echipele mixte, formate din poliţist-conductor şi câine, vor fi sprijinite de echipe chinotehnice din cadrul Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu.

Poliţiştii rutieri vor lua măsuri de fluidizare a traficului rutier în zona adiacentă stadionului şi pe principalele artere de circulaţie ce converg spre stadion.

Poliţia Rutieră recomandă participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie, semnalele şi indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră, iar conducătorilor auto să parcheze doar în locurile special amenajate.

Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112.Lasă un răspuns

Site creat de