Timp liber, Important

2017 debutează cu spectacole de improvizație și Stand-UP Comedy la Cluj

CW7 Afis2 Cj

Comedy Weekend readuce în 2017 buna dispoziție și umorul de calitate alături de unii dintre cei mai “fierbinți” actori de comedie.

Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Rait, Cosmin Natanticu, Cătălin Neamțu, Micutzu și Marian Hâncu invită publicul clujean pe 14 februarie la Cinema Florin Piersic la 2 spectacole inedite pline de umor și glume bune începând cu orele 18:00 și 20:30.

Bobonete și colegii lui vor propune de această dată 2 show-uri complet diferite, astfel că de la ora 18:00 spectatorii sunt invitați la “Spectacol de Improvizație cu trupa ImPro” (spectacol susținut de: Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Rait, Cosmin Natanticu, Cătălin Neamțu, Micutzu și Marian Hâncu), urmând ca de la ora 20:30 scena să fie luată cu asalt de un spectacol veritabil “Stand-Up Comedy” (susținut de actorii din “Las Fierbinți”: Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Rait și Cosmin Natanticu).

“Comedy Weekend va debuta în 2017 cu o provocare pentru toți iubitorii de comedie, cu un maraton de glume bune și râsete, așadar abia așteptăm să vedem cum va reacționa publicul. Ne aflăm în fața unei premiere.

Mihai Bobonete va susține 2 spectacole, unul de improvizație cu Trupa ImPro de la 18:00 și un spectacol de stand-up comedy cu actorii din serialul de comedie “Las Fierbinți” de la ora 20:30. Vă invităm să ne fiți alături la ambele show-uri, să râdem împreună și să ne bucurăm de 2 show-uri de excepție la Comedy Weekend.” a declarat Flavia Ficu, Project Manager Comedy Weekend

Biletele pentru această ediție de Comedy Weekend au fost deja puse în vânzare la prețuri ce încep de la 55, iar pentru cei care își doresc să îi cunoască personal pe cei 7 comedianți, organziatorii au pus în vânzare un număr limitat de bilete cu acces meet&greet.

Toți cei care își doresc să vadă un show adevărat de comedie sunt invitați să își achiziționeze biletele online de pe biletmaster.ro, sau offline de la Agenția Teatrală Cluj-Napoca, de la Standul de Bilete din Iulius Mall Cluj-Napoca sau de la Agenția Wens Tour (Blvd. Eroilor nr 10). De asemenea, publicul este invitat să urmărească și pagina oficială Comedy Weekend: https://www.facebook.com/ComedyWeekendRomania/?fref=ts unde sunt disponibile toate informațiile și noutățile referitoare la spectacole.

cw7_afis_cj cw7_afis2_cj



Lasă un răspuns

Site creat de