De Vazut

2017 | TOP cele mai bune noi filme

THE FAST OF THE FURIOUS

Dacă anul 2016 a adus pe marile ecrane filme bune, dar nu în număr consistent, de data aceasta situația se schimbă. Cinefilii așteaptă cu sufletul la gură ca anul acesta producțiile să fie cel putin la fel de promițătoare ca și cele anterioare. Continuările faimoase își fac loc pe marile ecrane, dar în același timp și noile filme își fac simţită prezenţa în top.

În următoarele rânduri vă prezentăm câteva din filmele care vor face anul 2017 remarcabil:

THE FAST OF THE FURIOUS (a fost lansat deja)

Filmul a apărut deja în cinematografe și este distribuit de Ro Image 2000 la noi. Printre actorii celebrii care fac parte din el se numără Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Statham etc.

Având în vedere că, au avut un succes formidabil cu celelalte filme, se preconizează deja un mare plus și pentru FURIOS ȘI IUTE 8. Seria a devenit îndrăgită încă de la apariția primului film, astfel încât s-a ajuns la încasări mult peste așteptările tuturor.

 GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2 (apare pe 5 mai)

Veniți din tărâmuri, sau mai bine spus de pe planete diferite, Guardians of the Galaxy au reușit să întemeieze mai mult decât o echipă. Trecând prin încercări grele, reușesc să rămână împreună, devenind o familie care protejează galaxia.

Continuarea de la prima parte va apărea în curând, personajele încercând să ajungă la limitele exterioare ale cosmosului cu noua familie formată. Misterele care îl înconjoara pe Peter Quill iau o nouă formă, producătorii aducând noi aventuri pentru gardienii galaxiei.

PIRATES OF THE CARIBBEAN. DEAD MAN TELL NO TALES (apare pe 26 mai)

Am ajuns și la una din cele mai de excepție serii de câțiva ani încoace. Forum Film vor fi cei care vor distribui filmul la noi, având ca rol principal pe celebrul Johnny Depp. Jucându-l pe Jack Sparrow, și de data aceasta are de înfruntat inamicii, care reușesc să evadeze din Triunghiul Diavolului și sunt hotărâți să nimicească toți pirații, inclusiv pe el.   Să sperăm că, succesul seriei va urmări și filmul cu numărul 5, care a avut un mic declin când regizorul Gore Verbinski a fost înlocuit.

WONDER WOMAN (apare pe 2 iunie)

Prințesa Diana din Themyscira care a devenit o războinică în toata firea sub denumirea de Wonder Woman, a fost încă de mică înzestrată cu calități nemărginite din partea zeilor. Își va face apariția pe marile ecrane, luptând și dovedind că, bunătatea cât și curajul au devenit combinația fatală. Pleacă din căminul ei și luptă pentru omenire, descoperindu-și destinul cât și abilitățile totodata. Gal Gadot va dovedi că, rolul de Wonder Woman ii se potrivește în totalitate.

TRANSFOMERS: THE LAST KNIGHT (23 iunie)

Seria Transformers a fost una dintre cele mai reușite filme, care au avut un impact imens la public. Regizat de Michael Bay, un amator de efecte speciale la superlativ, a făcut în așa fel încât firul epic din partea cu numărul patru să se continue în Transformers The last knight având în rol principal pe Mark Walhberg, Isabela Moner și Jared Carmichael. Cybertron, planeta lui Optimus Prime, va fi readusă la viață de către acesta cu ajutorul unui artefact găsit doar pe Pământ.  Dar seria nu se va termina aici, s-a anunțat deja o continuare în anul 2019 pe 28 iunie.

DESPICABLE 3 (30 iunie)

Să nu uităm totuși de cei care ne-au adus un zâmbet pe buze încă de la primul film american. Aventura lui Gru, a Minionilor și a celorlalte personaje va continua. Gru il confruntă pe Balthazar, intrând încă de la început într-o rivalitate fraterna, dar oare vor reuși să își gestioneze noile provocări și blocajele care vor apărea pe parcurs? Filmul animat 3D produs de Illumination Entertainment va expune pe marile ecrane a treia tranșă din seria Despicable Me, în regia lui Pierre Coffin și Kyle Balda.

SPIDER-MAN : HOMECOMING (7 iulie)

Actorul care va prelua rolul lui Peter Parker va fi Tom Holland, iar acțiunea care se vede  în trailer se va axa pe anii din liceu ai supereroului. După câteva luni de la evenimentele Căpitanului America și Războiului Civil, Peter Parker, cu ajutorul mentorului lui Tony Stark, încearcă să își aducă viața din nou pe făgașul corect și să devina un licean de rând în Queens. Și de data aceasta producătorul ne va încânta cu lupta care o va duce, atât împotriva inamicului cât și lupta cu el însuși ca să își echilibreze viața.

ANNABELLE 2 : CREATION (18 august)

Povestea este focusată pe un păpușar și soția lui, a căror fiică a murit cu 20 de ani mai devreme, iar aceștia decid să transforme casa lor într-un cămin pentru copii orfani. Prin urmare, la aceștia ajung o măicuță împreună cu mai mulți copii, pentru început fiind o atmosferă plăcută. Totul a mers bine, până tatăl a creat păpușa Annabelle, frumoasă, dar diabolică. Teroarea începe, deoarece păpușa e posedată, iar regizorul evidențiază faptele îngrozitoare la care îi supune pe toți cei din casă.

THOR: RAGNAROK (27 octombrie)

Vestitul Thor își face apariția pe ecrane încă din octombrie, fiind jucat de către Chris Hemsworth. Dupa ultima luptă a lui Thor cu robotul care voia cu orice preț să distrugă umanitatea, Terra este amenințată de Ultron care va aduce Asgard ( Apocalipsa). Acesta va distruge din temelii lumea condusă de Odin, însă Thor va avea nevoie de tot ajutorul lui Loki pentru a face față luptei pentru salvarea planetei. Încă odată eroul ne va dovedi că, celebritatea sa nu e în zadar și ne va încânta cu scene de luptă pe măsura așteptărilor.

JUSTICE LEAGUE (17 noiembrie)

Dacă tot suntem la capitolul super-eroi, în atenția publicului se aduce si Liga Justiției. Cei mai tari super-eroi din benzile desenate se întâlnesc pe marele ecran pentru a salva omenirea de la catastrofe. Femeia Fantastică, Batman, Superman și mulți alții trebuie să colaboreze ca să protejeze lumea de cei mai redutabili eroi negativi care au apărut vreodată în benzile desenate. Jason Momoa, Gal Gadot, Ezra Miller, urmați de alți actori celebrii vor juca personajele într-o ecranizare de excepție. Filmul oferă acțiune, aventuri cât și efecte fantastice de-a lungul întregii povești.


Articol realizat de Giulia Sturza



Lasă un răspuns

Site creat de