De Vazut, Important

2017 – TOP cele mai bune noi seriale

seriale

Anul 2017 se anunţă a fi unul foarte bun pentru industria serialelor. Marii producători au anunţat deja ce serii vor fi lansate în cursul acestui an. Mai mult, criticii de film scot în evidenţă faptul că tot mai mulţi actori cunoscuţi din lumea Hollywood-ului au început să îşi manifeste interesul de a juca în astfel de producţii, deoarece serialele devin din ce în ce mai apreciate de publicul cinefil.

Vă prezentăm cele mai aşteptate seriale din 2017:

Taboo – produs de FX (a fost deja lansat)

Taboo este o mini-serie a cărei acțiune are loc în 1814. James Keziah Delaney (Tom Hardy) este un om care se presupune că a murit în timpul călătoriei sale din Africa. James a fost la marginea pământului, unde aproape și-a pierdut viața, iar acum a revenit la Londra complet schimbat și cu 14 diamante furate.

Odată ajuns în oraș, moștenește afacerea familiei tatălui său care a reușit să construiască propriul imperiu de curierat în secolul al XIX-lea. Cu toate acestea, James caută răzbunare după moartea suspectă a tatălui său, el refuză să vândă afacerea tatălui și implicându-se astfel într-un joc periculos.

The Young Pope – produs de HBO (a fost deja lansat)

The Young Pope spune povestea controversată a începuturilor pontificatului lui PIUS al XIII-lea, născut Lenny Belardo. Un personaj complex și tulburat, atât de conservator în alegerile sale încât frizează granița obscurantismului, dar plin de compasiune față de cei slabi și săraci. El este un om cu mare putere, care este încăpățânat de rezistent față de membrii Vaticanului, indiferent față de implicațiile autorității sale.

În serial, Belardo se va confrunta cu pierderea celor apropiați lui și teama constantă de a fi abandonat, chiar și de Dumnezeul lui. Cu toate acestea, el nu se teme să-și asume misiunea milenară – aceea de a apăra acel Dumnezeu și lumea care Îl reprezintă.

Prison Break – produs de FOX (apare pe 4 aprilie)

Serialul „Prison Break“ urmează să debuteze „într-o ediţie limitată“ de episoade, fiind descris de conducerea Fox drep „un fel de «sequel»“. Wentworth Miller şi Dominic Purcell îşi reiau rolurile principale, povestea urmând să se concentreze pe evenimente internaţionale contemporane.

Twin Peaks – produs de Showtime (apare pe 21 mai)

Twin Peaks este un serial polițist științifico-fantastic american creat de David Lynch și Mark Frost. Acțiunea se desfășoară în orășelul fictiv Twin Peaks din nord-estul statului american Washington.

Serialul s-a încheiat în 1991, iar cei de la Showtime au hotărât să aducă în 2017 o continuare.

Star Trek Discovery – produs de CBS (apare în mai)

Star Trek Discovery va avea 13 episoade și spre deosebire de celelalte serii Star Trek, unde fiecare episod avea o poveste de sine stătătoare, în Discovery, fiecare episod va continua povestea din episodul precedent.
Deși inițial se specula că noul căpitan va fi o femeie, cel mai probabil lucrurile nu vor sta așa, însă Fuller a confirmat că rolul principal va fi deținut de o femeie, în timp ce Discovery va fi primul serial Star Trek în care căpitanul navei nu va avea rolul principal.

Acțiunea din Star Trek Discovery va avea loc cu 10 ani înainte de misiunea căpitanului Kirk, din The Original Series. Fuller vede Discovery ca pe o punte de legătură dintre Star Trek: Enterprise (a cărei acțiunea era setată cu aproape 150 de ani înainte) și The Original Series.

American Gods – produs de Starz (a fost deja lansat)

Povestea este complexă şi încâlcită dar, pe scurt, e vorba de un război între vechii zei, cei din mitologie şi din Biblie şi cei noi, care reflectă dragostea lumii moderne pentru bani, droguri, tehnologie, mass-media şi celebritate.

Mindhunter – produs de Netflix (data lansării nu a fost anunţată)

Serialul Mindhunter produs de David Fincher (Fight Club, Alien 3) se bazează pe cartea „Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit” scrisă de John Douglas şi Mark Olshanker în 1996. Producţia urmăreşte doi detectivi care intervieaza foşti criminali în serie pentru a rezolva cazuri de crimă actuale.

 
Midnight, Texas – produs de NBC (data lansării nu a fost anunţată)

Midnight, Texas se adresează, în primul rând, celor cărora le-a plăcut serialul „True blood”. Serialul prezintă cazul unui orăşel cunoscut pentru siguranţa celor care sunt muritori şi nemuritori.

Dacă aveţi şi alte recomandări vă rugăm să ne scrieţi pe contact@cluju.ro, iar noi vom completa lista.



Lasă un răspuns

Site creat de