Studentie

22 de studenți ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca au fost premiați de Tenaris Silcotub în cadrul buselor Roberto Rocca Education Program

bursele roberto rocca education program

În anul universitar 2017-2018, 22 de studenți ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca au beneficiat de bursele programului Roberto Rocca Education Program. Bursele sunt oferite de către Compania Tenaris Silcotub, divizia de producţie a firmei Tenaris în România și au fost înmânate studenţilor desemnaţi în cadrul unei ceremonii oficiale desfășurate la Salina Turda.

Cea de-a XII-a ediție a ceremoniei de decernare a burselor Roberto Rocca 2018 a fost un eveniment special, unde energia și entuziasmul viitorilor ingineri au creat o atmosferă de sărbătoare pentru participanți și invitati.

Celor 22 de bursieri “Roberto Roca” ai Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, cel mai numeros grup, li se adaugă studenţi de la alte universităţi din ţară precum Universitatea Politehnica din Bucureşti, Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iaşi, Universitatea de Petrol-Gaze din Ploieşti.

Începând din octombrie 2017, studenții fac parte dintr-un program  cu durată de un an, timp în care primesc o bursă în valoare totală de 9.600 lei și au șansa de a cunoaște  exigențele unei companii industriale de top, prin interacțiunea cu specialiștii companiei.

Roberto Rocca Education Program este o inițiativă prin care compania Tenaris sprijină învățământul tehnic în 17 țări din întreaga lume. Programul de buse Roberto Rocca va continua și în acest an, înscrierile  pentru cele 40 de burse aferente anului universitar 2018-2019 vor începe în această lună, la universitățile partenere  din acest program.Lasă un răspuns

Site creat de