Din Oras

229 de noi locuri de parcare în zona centrală a Clujului

tarif parcare cluj

Primăria Cluj-Napoca a amenajat 229 de noi locuri de parcare pe str. Năvodari nr. 4, la aprox. 500 de metri de Catedrala Ortodoxă, în direcția Mărăști, pe locația fostei unități militare.

Parcările se află în zona tarifară II, astfel că toți cei care au abonament pentru această zonă pot utiliza noua parcare. Prețul pe oră este de 1 leu, iar abonamentul costă 50 de lei/luna pentru persoane fizice și 70 de lei/lună pentru persoane juridice.

Au fost amplasate 3 parcometre stradale, prin intermediul cărora se va putea realiza plata parcării folosind card bancar, card preplătit sau monede. Parcarea are și 8 locuri rezervate pentru persoane cu dizabilități.

Noua platformă de parcare este deschisă de astăzi publicului, iar începând cu data de 13 decembrie va fi aplicat sistemul de taxare aferent zonei II din municipiu. Parcarea are intrare și ieșire din/spre str. Năvodari și o a doua ieșire pe Bulevardul 21 Decembrie.

Parcarea va avea un caracter temporar, până la construcția viitorului parking din cadrul proiectului Centrului Cultural Transilvania, proiect ce presupune și construcția noii clădiri a Filarmonicii clujene.

Prin această nouă locație, Primăria oferă o alternativă de parcare în zona centrală și de asemenea, vine în sprijinul viitorului proiect de introducere a benzilor dedicate pentru transportul în comun pe axa Est-Vest.1 Comment

  1. Daca ar merge taxarea cu cardul ar fi grozav, nu de alta dar e putin probabil sa ai 19 monede de 50 de bani la tine.

    Idee buna, implementare romaneasca, adica de jumate.

Lasă un răspuns

Site creat de