Social & Cultura

2LaFel te scapă de grija curățeniei îndelungate

2LaFel

Curățarea casei este o necesitate, nu doar din punct de vedere estetic, ci și pentru sănătatea și bunăstarea noastră. Într-adevăr, să cureți o casă întreagă de una singură poate fi o sarcină extrem de epuizantă, însă de când produsele Lantania au fost aduse pe piața din România, sute de femei și-au simplificat radical munca.

2LaFel a luat naștere din dorința de a facilita achiziția produselor de curățare profesionale marca Lantania. Aceste produse sunt recunoscute atât pe plan național, cât și internațional datorită ușurinței cu care îndepărtează petele și murdăria de pe orice suprafață.

  • Lantania –  pentru o curățenie de durată!

Detergenții Lantania sunt destinați curățării, protejării și întreținerii suprafețelor din marmură, piatră, granit, beton, lemn și teracotă și au fost special dezvoltați pentru persoanele și afacerile care caută fiabilitate și calitate superioară.

Produsele marca Lantania pe lângă faptul că au un preț accesibil sunt și economice, acționând rapid și eficient, fără a fi nevoie de dizolvarea în apă a unei cantități mari de solvent. Formula lor puternică îți permite să îndepărtezi chiar și cele mai persistente urme de murdărie, lăsând în urmă o suprafață complet curată și strălucitoare.

Soluțiile de curățare profesionale dețin în majoritatea cazurilor substanțe toxice care pot duce la apariția diferitelor alergii, iritații sau afecțiuni. În plus, multe dintre substanțele utilizate în componența acestora lasă în urma reziduuri care pot contribui la poluarea mediului. Prin urmare, alegerea celor mai bune produse de curățare pentru casă și birou poate fi o adevărată provocare, mai ales când vine vorba de sănătatea noastră și a celor din jur.

Cert este că, produsele Lantania te pot scăpa de aceste griji, întrucât nu conțin substanțe chimice agresive, ceea ce le face sigure chiar și pentru utilizarea în preajma copiilor și a animalelor de companie.

  • Ce produse poți folosi pentru a face curățenie?

2LaFel îți pune la dispoziție o gamă variată de detergenți profesionali și semiprofesionali marca Lantania.  Fiecare soluție de curățare este destinată anumitor suprafețe, iar utilizarea corespunzătoare a acesteia va duce la obținerea unor pardoseli mai strălucitoare și mai rezistente.

  1. Marmură

Marmura este un material elegant și durabil, care poate adăuga o notă de lux și eleganță oricărei încăperi. Din păcate, acest material poate fi sensibil la anumite produse de curățare și poate fi ușor zgâriat dacă nu este îngrijit corespunzător.

Pentru a te asigura că suprafețele din marmură din casa ta rămân în cea mai bună stare posibilă, este important să utilizezi produse de curățare profesionale,concepute pentru marmură. Detergenții Lantania pentru marmură au o formulă specială, care îndepărtează eficient murdăria, fără a deteriora suprafețele.

  1. Teracotă

Teracota este un material popular pentru podele și alte suprafețe din casă, datorită durabilității și aspectului său natural. Dacă dorești să te asiguri că suprafețele din teracotă din casa ta rămân în cea mai bună stare posibilă, ar trebui să utilizezi produse de curățenie profesionale, special concepute pentru acest tip de suprafață.

Detergenții profesionali pentru teracotă marca Lantania te pot ajuta să îndepărtezi în profunzime murdăria și grăsimile, fără a lăsa urme și fără a deteriora suprafețele. Aceste soluții au fost dezvoltate cu scopul de a te ajuta să cureți suprafețele din teracotă corespunzător, astfel încât să te poți bucura de ele pentru cât mai mult timp posibil.

  1. Ceramică și gresie

Gresia și plăcile ceramice au câștigat popularitate în ultimul timp. Acestea oferă confort, versatilitate, dar și un aer modern design-urilor de interior.

În principiu, curățarea și igienizarea acestora nu implică dificultăți, dacă facem totul „ca la carte”, astfel încât să nu le deteriorăm. Curățarea plăcilor de gresie și de faianță trebuie realizată în mod constant, deoarece, în acest fel, împiedicăm depunerea și întărirea murdăriei. Cele mai potrivite soluții pentru curățarea acestui tip de suprafețe sunt cele profesionale.

Detergenții marca Lantania sunt mai puternici și mai concentrați decât produsele obișnuite, ceea ce îi face mai eficienți în îndepărtarea murdăriei rezistente. Totodată, acești detergenți nu deteriorează în niciun fel suprafața, ci din contră, le oferă un aspect mai nou și le prelungește durabilitatea.

  1. Lemn

Lemnul este un material extrem de versatil, poate prinde multe forme și poate înfrumuseța orice interior. Însă, pentru a te bucura de frumusețea sa pe o perioadă îndelungată trebuie să acorzi o atenție deosebită curățării.

Legnopulito este o soluție specială marca Lantania dezvoltată pentru curățarea zilnică a suprafețelor din lemn. Produsul pe bază de apă este foarte concentrat, astfel că o cantitate de 30 ml de soluție poate fi dizolvată în 5 l de apă.

Detergentul de înaltă calitate este eficient împotriva oricărui tip de murdărie. Acesta curăță în profunzime , oferă strălucire și culoare lemnului și, în același timp, lasă un miros plăcut și îmbietor în încăpere.

  1. Piatră

Curățarea suprafețelor din piatră poate fi un proces delicat, deoarece piatra este un material poros care poate fi deteriorat ușor. Prin urmare, este necesar ca aceste suprafețe să fie curățate în mod regulat cu produse profesionale adecvate care pot ajut la îmbunătățirea aspectului și durabilității lor.

2LaFel comercializează pe piața din România, produsul AVO destinat suprafețelor mate sau neșlefuite din cărămidă, piatră, granit și marmură. Detergentul protejează și intensifică culoarea suprafețelor, fără a genera peliculă și fără a îngălbeni sau deteriora în vreun fel materialul.

  1. Granit

Granitul este preferat de multe persoane care doresc să-și redecoreze locuința într-un stil nou, întrucât se regăsește sub diferite forme și în diferite nuanțe. Totuși, frumusețea acestei roci trebuie întreținută printr-o îngrijire corespunzătoare și regulată.

Lantania furnizează un detergent neutru pentru suprafețe din granit care nu conține substanțe chimice agresive sau abrasive și anume, DETERBREE. Acest detergent poate fi utilizat atât pentru curățarea suprafețelor interioare, cât și exterioare și poate fi găsit în mai multe variante, de la soluții lichide până la spumă sau geluri.

  1. Beton

Terasele și aleile din beton sunt accesibile și durabile. Datorită multiplelor posibilități de proiectare, betonul nu mai este doar o suprafață dură, cenușie. Acesta poate fi transformat într-o suprafață colorată și chiar luminoasă. Totuși, fiind utilizat în exterior, betonul este expus ploilor, razelor UV și murdăriei excesive, iar acești factori, în timp, pot afecta sau deteriora materialul.

Prin urmare, îngrijirea corespunzătoare a betonului este absolut necesară, dacă ne dorim să-l păstrăm în stare bună pentru cât mai mult timp. Soluțiile profesionale Lantania sunt potrivite pentru suprafețele din beton, întrucât pot îndepărta atât petele, cât și substanțele grase.

Detergentul 2151 este ideal chiar și pentru îndepărtarea urmelor de vandalism de pe garduri sau ziduri, întrucât formula sa complexă face posibilă până și ștergerea graffiti-ului. În plus, acesta gel poate fi aplicat cu ușurință cu ajutorul unei perii sau a unui burete și nu necesită frecare intensă sau periere prelungită pentru a obține rezultatele dorite.

Intră pe site-ul 2LaFel.ro și alege detergentul potrivit suprafeței tale! Orice produs ai alege, te asigurăm că vei fi mulțumit, întrucât furnizorii garantează pentru calitatea produselor Lantania!Lasă un răspuns

Site creat de