Social & Cultura

3 greseli pe care mirii le fac frecvent cand aleg meniul pentru nunta

3 greseli pe care mirii le fac frecvent cand aleg meniul pentru nunta

De cate ori nu ati auzit pe cineva spunand „nu-mi mai amintesc exact ce am mancat la nunta X”? Adevarul este ca majoritatea invitatilor nu mai tin minte dupa cateva luni din ce a fost compus meniul de la nunta. Si este normal. Atat timp cat mancarea este buna si este suficienta, atunci veti avea un meniu reusit la nunta voastra. In ciuda acestui fapt, multi miri si mirese intra in panica cand trebuie sa aleaga meniul pentru petrecerea de nunta.

In mod ironic, cu cat acestia pierd mai mult timp cu alegerea meniului, cu atat vor avea mai multe greseli. Indiferent daca sunteti in cautarea unui meniu nunta Ploiesti, in Bucuresti sau in orice oras din tara, tineti cont de trei dintre cele mai frecvente greseli pe care mirele si mireasa le fac cand vine vorba de stabilirea meniului.

  1. Alegerea prea multor feluri de mancare

In mod normal, inaintea nuntii va trebui sa mergeti la restaurant pentru a alege meniul si a preciza numarul de invitati. Pretul unui meniu (destinat unei persoane) va fi mai ridicat daca alegeti ca acesta sa fie compus din mai multe preparate culinare, deoarece restaurantul va trebui sa pregateasca o varietate mai mare de preparate, ceea ce necesita mai mult timp si forta de munca. Daca bugetul dvs. este nelimitat, nu este o problema. Dar, pentru majoritatea cuplurilor, este mai mult decat suficient sa ofere invitatilor trei feluri de mancare – una ar trebui sa fie carne de vita sau de porc, alta ar trebui sa fie o mancare de pui sau fructe de mare si ceva vegetarian (vegan, daca este necesar) – pentru a va satisface toti oaspetii.

  1. Incercarea de a satisface toate restrictiile alimentare posibile

In zilele noastre, oamenii sunt alergici la alimente cu gluten, lactate, nuci, anumite fructe si o varietate de alte lucruri. Nu exista nicio sansa ca mirii sa poata planifica meniurile de nunta astfel incat sa satisfaca nevoile si preferintele dietetice ale fiecarui oaspete. De fapt, incercarea de a face acest lucru va va face sa cedati nervos, si probabil va va epuiza bugetul. Asa ca nu va ramane decat sa tineti cont de urmatorul lucru: oamenii cu alergii si probleme dietetice stiu ce pot si ce nu pot manca. E nunta voastra, asa ca alegeti mancarea care va place voua cel mai mult si oferiti-o invitatilor in cea mai importanta zi din viata voastra. Luati insa in calcul si un fel de mancare vegetarian, deoarece aceasta este o preferinta comuna.

3. Alegerea unor preparate dificil de consumat

Homarul intreg este foarte delicios, dar daca alegeti sa il introduceti in meniul de nunta veti crea mari batai de cap invitatilor cand vor trebui sa il desfaca, riscand sa isi pateze tinutele. Nici crevetii nedecorticati nu sunt foarte indicati. Ideea este sa va ganditi nu doar la preferintele voastre, ci si daca preparatele din meniu sunt potrivite contextului.



Lasă un răspuns

Site creat de