Sport

3 metode simple pentru a bate casele de pariuri

3 metode simple pentru a bate casele de pariuri

Orice parior s-a gândit cum să bată casele de pariuri. Deși acest lucru poate părea imposibil, există anumite metode prin care poți face bani la pariuri dacă știi când să te oprești și să te mulțumești cu un profit mic. O să îți prezint 3 metode prin care poți bate casele de pariuri.

Dacă ești parior cu siguranță ai auzit de existența unor bonusuri în care nu trebuie sa depui nici un leu. Acestea nu sunt disponibile permanent și trebuie să știi unde să le cauți. Pe Winmasters bonus fara depunere de exemplu, găsești cele mai bune oferte ale agenției, dar există și pagini similare pentru fiecare casă de pariuri.

Martingale

Strategia Martingale este una dintre cele mai cunoscute strategii de pariere la nivel global. Martingale este folosit în toate jocurile de noroc care implică o miză în bani. Strategia Martingale este o strategie sigură doar că implică o bancă relativ mare.

Folosind Martingale, profitul va fi sigur la un anumit pas, doar că acesta diferă și mizele cresc constant, din acest motiv este esențial să ai o bancă generoasă. În același timp, trebuie să ai răbdare atunci când folosești această strategie și să te limitezi strict la pașii strategiei.

Strategia Martingale presupune dublarea mizei după fiecare pariu pierdut. Să presupunem că pleci de la o miză de 10 RON. Dacă pariul este pierzător, atunci miza următorului pariu este de 20 RON.

Dacă și acesta este pierzător, miza următorului pariu va fi 40 RON și tot așa până prinzi un pariu câștigător. În momentul în care prinzi un pariu câștigător, atunci vei recupera pierderile anterioare și vei obține dublarea primei mize din șir. Poți relua strategia de la capăt.

Value bets

Pariurile sportive de valoare, numite și value bets, sunt pariurile la care probabilitatea reală de câștig este mai mare decât cota pariului stabilită pe site-ul de pariuri. Problema multor pariori este reprezentată de identificarea acestor value bets.

Există o formulă de calcul prin care poți identifica aceste tipuri de pariuri și aceasta este: valoarea pariului = cota selecției x estimarea procentuală / 100. Dacă valoarea pariului este mai mare decât 1 atunci ai un value bet. Fii mereu pe fază și caută cât mai multe value bets.

Diferențele de cotare ale caselor de pariuri

Aceasta este probabil cea mai sigură metodă prin care poți avea avantaj în fața caselor de pariuri. În fondurile de hedging sau în trezoreriile băncilor, departamentul de arbitraj urmărește cotația aceluiași titlu de valoare pe cel puțin două piețe diferite care îl cotează.

Când apar diferențe de preț, abitrajorul îl cumpără pe cel mai ieftin și îl vinde pe piața pe care este mai scump. Acest lucru se poate aplica și la pariuri. Alege două case de pariuri diferite, cu evenimente similare care au doar două variante și anume 12, câștig sau înfrângere și la care poți plasa pariuri rapid.

Urmărește diferențele de cotație. Cu cât acestea sunt mai mari, cu atât sunt șanse pentru un pariu mai profitabil. Există și softuri care fac acest lucru. Apoi trebuie să stabilești dacă un eveniment se califică pentru arbitraj, adică dacă asigură un profit minim rezonabil, cel puțin 1% pentru fiecare variantă. Plasează pariurile la cele două case în cote proporționale, așa cum ți-a rezultat din calcule și vei obține un profit.Lasă un răspuns

Site creat de