Din Zona

3 motive pentru care sa alegi o lampa cu LED

Iluminatul inteligent este noua tendinta ce inlocuieste eficient sursele clasice de lumina. Alegerea unei surse de lumina de tip LED ofera o serie de beneficii recunoscute la nivel mondial. Printre acestea se numara calitatea luminii ce nu afecteaza vederea, durabilitatea becurilor ce duce implicit la costuri reduse si in plus sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

1.Calitatea luminii oferite de catre lampa cu LED

Lampile cu LED (Light Emitting Diode ) ofera un iluminat natural, superior altor surse clasice. Lumina poate fi la alegere calda, neutra sau rece fara sa isi piarda insa din intensitate. Intra aici https://www.ledel.ro/lampi-led/ si descopera mai multe variante dintre care sa alegi, in cazul in care iti doresti sa achizitionezi un model.

In principiu, lumina alba rece este folosita în incaperi unde este nevoie de lumina puternica: bucatarie, baie, spatiu de lucru, etc.  Lumina calda ofera un aspect calm si placut fiind ideala pentru zonele de relaxare: dormitor, living-room, etc.

De asemenea, lumina este adaptabila si directionata, asigurand un nivel optim de iluminat incaperii. A fost demostrat de-a lungul anilor ca un iluminat adecvat are o serie de avantaje printre care se numara si protejarea ochilor, lipsa senzatiei de usturime sau oboseala a ochilor, cresterea capacitatii de concentrare si eliminarea senzatiei generale de oboseala.

In plus, acestea nu emit radiatii infrarosii sau violet si nu contin substante toxice, astfel ca lumina nu afecteaza ochiul sau obiectele din incapere.

Tinand cont de aceste avantantaje alegerea unei lampi cu LED in camera de zi poate asigura un iluminat natural si placut. Daca petreci mult timp la birou, poti oferi ochilor tai un ajutor considerabil folosind o lampa de birou cu LED care va iti va proteja ochii. Un alt avantaj al

folosirii unei lampi cu LED la birou este faptul ca aceasta nu va lumina intreaga incapere ci doar spatiul tau de lucru, unde e amplasata. Asadar daca biroul tau se afla in dormitor, lumina aprinsa nu va reprezenta un disconfort pentru ceilalti membrii ai familiei.

2.Lampile cu led beneficiaza de o rezistenta sporita in timp

Iti amintesti cat era de deranjant cand una din lampi incepea sa palpaie? Nu doar ca iti distragea atentia dar si necesita o interventie imediata. In cazul lampilor cu LED acesta problema nu mai poate aparea datorita tehnologiei folosite.

Becurile, spoturile si lampile LED beneficiaza de o rezistenta in timp de 50 de ori mai mare decat sursele clasice si nu necesita mentenanta. Durata de viata a  acestora este de pana la 100.000 de ore. Desi pretul acestora este mai mare initial, cheltuiala se amortizeaza datorita faptului ca au o  durata de viata lunga si nu necesita schimbari periodice.

Lampile LED ofera rezistenta sporita la socuri si vibratii, sunt confectionate din materialele trainice si nu sunt afectate de temperaturi extreme. De asemenea, ele rezista extrem de bine la aprinderi-stingeri repetate, fara a exista riscul de a se arde sau deteriora.

Spre deosebire de cele clasice, aceste lampi au un consum energetic redus, facandu-le astfel o alegere mai economica pe termen lung.

3.Lampile cu LED sunt 100 % ecologice

Spre deosebire de alternativele clasice de iluminat, lampile cu LED nu contin mercur, plumb, sau alte substante toxice.

Durata de viata mai lunga si faptul ca au un consum redus de energie, ofera acestor lampi avantajul de a se clasa in categoria produselor prietenoase cu mediul.

Spoturile cu LED sunt o alternativa eleganta si flexibila pentru inlocuirea lustrelor clasice

Spoturile cu LED sunt de asemenea o alternativa moderna si eficienta a iluminatului clasic, iar aici https://www.ledel.ro/spoturi-led/ poti descoperi mai multe modele. Lustrele clasice si aplicele au fost inlocuite treptat de sistemele de iluminat, precum spoturi si lampi. Acestea au dimensiuni reduse, o varietate de culori si pot fi amplasate cu usurinta in orice tip de incapere. De asemenea, spoturile cu LED iti ofera aceleasi avantaje in materie de durabilitate si calitate, amintite anterior, ca si lampile.

Spoturile cu LED pot fi fixe sau orientabile si pot avea diverse forme si dimensiuni. Iar puterea acestora este de pana la 30W asigurand astfel o lumina puternica si naturala.

Acestea sunt foarte usor de montat si astfel ai posibilitatea de a da frau liber imaginatiei, pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in incaperea ta. Daca doresti le poti conecta la o telecomanda cu ajutorul careia sa decizi daca le aprinzi partial sau total.

Asadar alegerea luminii din incaperile tale este extrem de importanta pentru sanatatea ta si a mediului inconjurator. Printre beneficiile majore ale folosirii lampilor sau spoturilor cu LED se numara rezistenta si durabilitatea, calitatea luminii dar si faptul ca sunt 100% ecologice.

 Lasă un răspuns

Site creat de