Social & Cultura

3 motive pentru care să apelezi chiar acum la managementul flotei de mașini de către o firmă specializată

3 motive pentru care să apelezi chiar acum la managementul flotei de mașini de către o firmă specializată

Din cauza faptului că în prezent totul se întâmplă la foc automat, iar tehnologiile sunt într-o continuă dezvoltare, oamenii trebuie să reușească să țină pasul cu ele. Cum fac asta? Apelează la tot felul de soluții care le poate ușura munca sau reduce task-urile în ceea ce privește administrarea, astfel încât să se concentreze pe aspecte mai importante ale afacerii.

Un exemplu bun este managementul flotei de mașini. Așadar, dacă ești manager de flotă sau ai o companie care deține propria flotă, citește acest articol în continuare și vezi cum ți-ar putea fi de folos o firmă care se ocupă de managementul flotei de mașini!

Iată de ce să apelezi chiar acum la astfel de servicii

1.     Costuri mai mici

În primul rând, dacă alegi să apelezi la o firmă care se ocupă cu managementul flotei de mașini costurile de întreținere a acestora se vor reduce masiv, pentru că autoturismele se află la zi cu reparațiile și reviziile. Așadar, întreținerea și costurile flotei sunt ținute, în general, la minimum, îmbunătățind eficienta și productivitatea. În felul acesta nu va trebui să fie efectuate investiții inutile sau prea mari din cauza problemelor care nu sunt detectate la timp.

2.     Ai timp mai mult

Pentru că timpul este cel mai mare dușman, varianta aceasta te-ar putea scuti de mult timp pierdut, în loc să încerci să te ocupi tu de toate aceste aspecte administrative. Firma respectivă se ocupă de întreținerea și repararea mașinilor, înlocuirea anvelopelor și îți poate oferi asistență telefonică la orice oră, mașină de înlocuire – în caz că unul dintre autoturisme nu este disponibil la momentul respectiv din cauza unei defecțiuni și asistență rutieră care constă în transportul pe platformă până la service, în situația în care una dintre mașini suferă o daună.

3.     Monitorizarea flotei auto

Nu în ultimul rând, apelând la servicii de management al flotei de mașini de la Businesslease.ro, poți beneficia de monitorizarea acesteia. Datorită tehnologiei avansate, astăzi te poți bucura de monitorizare prin GPS în timp real a întregii flote. La ce este util acest lucru? Ei bine, acesta procesează orice mișcare a mașinii și generează scoruri atât de siguranță, cat si ECO-DRIVE pentru a determina stilul de condus al șoferului. Informațiile primite de la GPS alături de informațiile date de furnizorii de combustibil, pot genera o serie de alerte pentru diferite situații: atunci când mașina este alimentată cu mai mult combustibil decât capacitatea rezervorului, ori în cazul în care autovehiculul se află într-o locație diferită față benzinăria în care se face alimentarea. De asemenea, este extrem de util și în cazul unui furt.

Așadar, cea mai bună soluție la care poți apela pentru a scuti bani, timp și a-ți reduce considerabil munca, este să apelezi la managementul flotei tale de mașini de către o firmă calificată! Ei îți vor asigura registre de evidență pentru fiecare autoturism în parte și rapoarte periodice referitoare la consum de carburant, reparații, intervenții.

Sursă foto: Shutterstock.comLasă un răspuns

Site creat de