Social & Cultura

3 tipuri de pantaloni pe care să îi porți la birou

3 tipuri de pantaloni pe care să îi porți la birou

Atunci când se gândesc la pantalonii pentru birou, majoritatea femeilor își imaginează de obicei pantaloni negri simpli. Și pe bună dreptate – diminețile înainte de muncă sunt adesea agitate, pline de decizii legate de plecarea copiilor la școală și de deplasarea prin traficul de cele mai multe ori aglomerat. Uneori, cel mai simplu este să alegi negru de bază în partea de jos, alături de diferite blazere, bluze și pulovere pentru a-ți împrospăta ținuta în fiecare zi.

Dar purtarea aceluiași tip de pantaloni în fiecare zi poate deveni, ei bine, plictisitoare. Din fericire, există multe alte tipuri de pantaloni eleganti de dama pe care îi poți adăuga la garderoba ta de birou pentru diversitate și fler.

Care sunt cele mai deosebite tipuri de pantaloni pe care le puteți purta la locul de muncă?

În funcție de codul vestimentar de la birou, puteți purta o mare varietate de tipuri diferite de pantaloni – inclusiv blugi, dacă firma la care lucrați este adepta „zilelor mai lejere”. Poate că ești chiar suficient de norocoasă să lucrezi într-un loc unde este permisă orice ținută (în limita decenței). Dacă asta descrie situația ta de la birou, alege orice tip de pantaloni în care te simți cel mai bine.

În cele ce urmează îți prezentăm trei modele de pantaloni de la Trendland care te pot ajuta să îți completezi colecția de haine de birou.

Pantaloni clasici

Pentru momentele în care doriți să arătați elegant și profesionist, pantalonii de birou clasici ar putea fi cea mai bună soluție. Acești pantaloni vin într-o varietate de culori, și sunt esențiali pentru doamnele care lucrează într-un cadru formal.

Dacă alegi materialul, măsura și croiala potrivită, pantalonii clasici pot fi atât de confortabili, încât nu îți vine să îi dai jos când ajungi acasă după o zi lungă de muncă.

Când vine timpul să stilizezi pantalonii tradiționali, nu poți da greș cu o bluză și un blazer deasupra. În ceea ce privește încălțămintea, alege pantofi cu toc în culori neutre pentru un ansamblu pregătit pentru sala de ședințe.

Pantaloni cu cordon în talie

Vă întrebați ce sunt pantalonii cu cordon în talie? Acest stil măgulitor are o talie ușor înaltă, care este de obicei strânsă cu un cordon. Nu numai că acești pantaloni sunt incredibil de actuali, dar sunt și extrem de confortabili. Este un câștig pentru ambele părți. Iar dacă ai o talie îngustă pe care ai vrea să o scoți în evidență, acesta este modelul potrivit pentru tine!

Cheia pentru a stiliza pantalonii cu cordon este să îi asortezi cu o bluză pe care să o poți băga înăuntru. Acest lucru îți permite să scoți în evidență detaliul interesant al taliei, păstrând în același timp un aspect profesional.

Pantaloni colorați sau cu imprimeu

Cine a spus că pantalonii de birou trebuie să fie doar negri, gri sau o altă nuanță uni neutră? Un strop de culoare sau un imprimeu interesant sunt modalități excelente de a face o declarație de stil. Dinamizează-ți garderoba de birou cu o pereche de pantaloni colorați și una cu imprimeu – de obicei, poți găsi toate tipurile de pantaloni de birou în opțiuni colorate. Nuanțe precum verde, roz sau chiar galben pot face ca ținuta ta să fie vibrantă și veselă, mai ales în timpul primăverii și verii. Pentru toamnă, îi poți avea ca soluție de bază pe cei cu imprimeu.

Așadar, când vine vorba de ținuta de birou, pantalonii în care te simți cel mai bine sunt cei în care te simți încrezătoare!

foto: freepik.com



Lasă un răspuns

Site creat de