Liceu, Important

35 de elevi din satele clujene au primit tablete pentru şcoala online

Peste 20 de elevi din satele clujene au primit tablete pentru şcoala online

Asociația „Vreau să trăiesc liber”, alături de Fundația Universității Babeș-Bolyai Cluj, a distribuit 22 de tablete elevilor defavorizaţi din satele din judeţele Cluj.

De asemenea, Magdalena Rus prin Asociația „Vreau să trăiesc liber”, a donat alte 13 tablete cu ajutorul Asociaţiei „Donatorii de 10” şi cu ajutorul donaţiilor venite de la persoanele fizice.

Aceste tablete vor fi folosite de copii pentru cursurile online.

Am primit astăzi, de la Fundația Universității Babeș-Bolyai, 22 de tablete. 

Le-am împărțit, la recomandarea cadrelor didactice, în Nireș, Mica, Sânmărgita, Guga, Cetan, Valea Groșilor, la copii care de curând și-au pierdut mama, 34 de ani, a adormit și nu s-a mai trezit, la copii care și-au pierdut una dintre surori, la 7 ani, a murit de cancer, la copii ai căror părinți și-au vândut oile ca să-și cumpere tata aparat auditiv, la copiii minunați, pentru care în aceste vremuri, o tabletă este cea care asigură conexiunea cu lumea, le înlătură tristețea și lacrimile, le aduce liniștea și împăcarea că nu sunt izolați de colegi și profesori, speranța ca viața va reveni la normal în curând, iar ei își vor putea îndeplini visele.
 
Mii de mulțumiri Fundației UBB! Mulțumim Dacian! Rămâneți aproape, încă mai avem nevoie de multe tablete, cei care participă la ore acum, o fac majoritatea, de pe telefoane, se plâng deja de dureri de cap, fiind ecranele atât de mici. Fiți buni, e un sentiment extrem de plăcut!„, a transmis Magdalena Rus, inițiatorul proiectului „Sprijină educația”.

Poţi sprijini şi tu acest proiect aici.

 Lasă un răspuns

Site creat de