De Vazut

4 motive pentru a utiliza agende personalizate

4 motive pentru a utiliza agende personalizate

Exista mai multe motive pentru care sunt utilizate agende personalizate in diverse campanii publicitare sau pe post de cadouri corporate, dar si pentru cadouri personale oferite unui prieten sau chiar unei rude. Toate obiectele personalizate au avantajul de a deveni obiecte foarte intime prin faptul ca au fost create special pentru destinatar si acest lucru le face speciale.

Agende personalizate pentru cadouri corporate

Atunci cand compania trebuie sa ofere cadouri corporate partenerilor sau angajatilor, gama de agende personalizate este extrem de diversificata si merita cu siguranta toata atentia. Pentru parteneri sunt recomandate agentele personalizate din materiale de cea mai buna calitate sau cu coperti premium si foarte atent realizate, in timp ce angajatii pot primi agende de calitate, dar din materiale putin mai ieftine. Personalizarea agendei cu nume si cu insemnele companiei dovedeste ca aceasta a fost special conceputa pentru destinatarul sau.

Agende personalizate pentru prieteni

Foarte multe persoane se trezesc puse in fata deciziei de a oferi un cadou si descopera ca nu stiu ce sa aleaga. Daca persoana in cauza sta foarte mult la birou sau noteaza totul in diverse agende si carnetele, un cadou interesant este o agenda personalizata.  Fiind vorba despre o persoana apropiata pesonalizarea se poate face inclusiv cu mesaje interesante si imagini care sa trezeasca amintiri comune. Un cadou personalizat este foarte interesant si apreciat pentru ca dovedeste interesul de a oferi un cadou unic si cat mai personal.

Agende personalizate pentru consolidarea imaginii de brand

Atunci cand un angajat participa la o intalnire de afaceri va crea o alta imagine in momentul in care scoate pe birou o agenda personalizata cu elementele de branding ale companiei. Acelasi lucru este valabil si pentru angajatii de la birouri. Atunci cand acestia isi noteaza date importante discutate cu clientul in agende personalizate imaginea brandului va fi mai usor de asimilat de catre client, ceea ce este foarte important. Agendele personalizate pot sa fie colorate in gama cromatica a siglei astfel incat sa creeze o imagine unitara intregului birou.

Agendele personalizate pot fi folosite in campanii publicitare

Agendele personalizate pot sa fie utilizate inclusiv in campaniile publicitare. Pot fi selectate agende de dimensiuni medii, care sa se incadreze intr-un buget alocat campaniei. Dupa ce acestea au fost personalizate cu datele de contact ale companiei si cu elementele sale de branding, pot fi oferite grupului tinta. Daca materialele alese sunt de calitate si agenda este utila, ea va fi expusa ori de cate ori destinatarul o foloseste. De obicei agendele sunt scoase in public atunci cand pesoana in cauz atrebuie sa isi noteze urgent ceva, ceea ce este extrem de important, pentru ca cei din jur vor fi atrasi sa priveasca agenda si eventual sa isi salveze datele de contact ale companiei producatoare.Lasă un răspuns

Site creat de