Sport

5 dintre cele mai frecvente greșeli făcute la jocurile de noroc pe care ar trebui să le eviți

5 dintre cele mai frecvente greșeli făcute la jocurile de noroc pe care ar trebui să le eviți

Încă din cele mai vechi timpuri, jocurile de noroc au reprezentat o formă de distracție de care toată lumea s-a putut bucura. Est adevărat că au fost vremuri când doar cei din clasele sociale înalte aveau acces la cazinouri și puteau practica gamblingul. Însă apoi piața a fost liberalizată și deschisă tuturor celor cu dare de mână.

Unele jocuri necesită ceva studii aprofundate, cunoașterea regulilor și stabilirea unor strategii, în schimb alte jocuri țin doar de hazard. Pentru practicarea unor jocuri de noroc este nevoie de o minte ageră și stăpânire de sine.

Din păcate, mulți jucători debutanți sunt entuziasmați și se aruncă cu capul înainte, fără a ține cont de anumiți factori necesari pentru o bună practicare a jocurilor de noroc. Fac greșeli peste greșeli și rezultatul este neconform cu așteptările lor.

În urma unor studii de specialitate, s-au identificat cinci mari greșeli făcute de majoritatea dintre jucătorii începători. Le regăsiți mai jos tocmai pentru a nu le repeta și voi.

Cea mai mare greșeală constă în stabilirea așteptărilor nerealiste. Mulți au impresia că se pot îmbogăți rapid, fără a mai ține cont de alți factori necesari în îndeplinirea țelului. Acest lucru afectează procesul de luare a deciziilor și mereu va duce la alegeri greșite. Jocurile de noroc sunt denumite așa pentru că trebuie să țineți cont și de acest factor. Plus că niciodată nu veți putea aticipa rezultatul rotirii la ruletă, la zaruri sau la un joc de poker. Cu atât mai puțin, nu puteți anticipa ce se întâmplă la jocurile mecanice de tip slots.

O altă greșeală notabilă constă în alegerea greșită a jocurilor practicate. Nu este suficient doar să mergeți într-un cazinou stradal sau să accesați un cazinou online cum ar fi 22bet casino pentru a paria pe primul joc ieșit în cale. Unele jocuri necesită ceva mai mult de atât. Înainte de a începe să practicați jocurile de noroc, învățați anumite jocuri, testați-le, vedeți ce vă place și în ce doriți să vă specializați. Doar așa puteți să aveți șanse mai mari de câștig pe termen lung.

A treia cea mai mare greșeală făcută de începători constă în faptul că-și urmăresc pierderile. Nimănui nu-i place să piardă, dar face parte din farmecul jocului. O mână pierdută trebuie uitată, nu contabilizată. Dacă vedeți că norocul nu e de partea voastră, poate ar fi bine să vă retrageți puțin în spate, nu să continuați în speranța că vă recuperați pierderea. Toate jocurile de cazinou, de la sloturi la blackjack, sunt în întregime bazate și pe noroc. Asta înseamnă că niciun rezultat nu este influențat de niciun rezultat anterior. A gândi altfel duce doar la pariuri iraționale și emoționale.

Sunt jucători care fac greșeli când vine de managementul fondurilor. Ideal ar fi să puteți paria doar banii pe care sunteți dispuși să-i pierdeți. Dacă nu respectați această limită, riscați să pierdeți și mai mult doar prin simplul fapt că nu v-ați oprit la timp. Ideal ar fi să vă puteți seta limite săptămânale sau lunare pe care să le respectați. Doar așa practicarea jocurilor de noroc poate fi distractivă.

Și ultima din acest top constă în faptul că mulți jucători ajung să parieze doar de dragul de a paria, fără a ține cont de șansa de câștig, de probabilitate, de reguli. De ce să pariezi pe un joc care nu interesează sau nu e distractiv pentru tine?

În concluzie, practicarea jocurilor online poate fi o formă de distracție și a petrece timpul liber doar atunci când știți să vă opriți, doar atunci când sunteți cumpătați și nu repetați greșelile făcute de alții.Lasă un răspuns

Site creat de