Din Zona

5 dotari de neplisit dintr-o gradinita!

gradi

Cu siguranta, o gradinita trebuie sa dispuna de foarte multe dotari pentru a indeplini standardele pe care parintii le cauta, dar si pentru a obtine autorizatia necesara functionarii. Tocmai din aceaste cauze, managerii de gradinite care vor sa aiba mare succes, trebuie sa se orienteze catre achizitionarea tuturor lucrurilor absolut necesare in astfel de unitati de invatamant.

 

Avand in vedere ca obtinerea avizelor necesare functionarii legale nu este deloc usoara, administratorii gradinitelor private trebuie sa fie extrem de organizati si sa se orienteze catre amenajarea excelenta a acestora.

Iata care sunt dotarile de nelipsit dintr-o gradinita:

 

In primul rand, toate gradinitele trebuie sa aiba grupurile sanitare foarte bine dotate. Astfel, este necesar ca baile sa fie special amenajate pentru pitici: atat chiuvetele, cat si dusurile. Bineinteles, nu trebuie sa lipseasca sapunul lichid si dispenserele cu hartie. Ideal este ca cea din urma sa fie delicata cu mainile lor si sa le usuce usor si repede. Astfel, pentru a cumpara hartie de cea mai buna calitate, managerii pot intra aici https://www.sanito.ro/prosoape-hartie-pliate si pot comanda. Sanito este un site care vine cu solutii excelente de igiena pentru persoanele juridice, inclusiv pentru unitatile de invatamant.baie la gradi

 

Mai mult, cei care administreaza o gradinita privata trebuie sa ofere parintilor optiunea de program prelungit. Astfel, este necesar sa amenajeze salile de clasa incat sa aiba si patuturi, iar o varianta foarte buna o reprezinta cele pliante. Totodata, din camera nu trebuie sa lipseasca umidificatoarele, mai ales daca sunt si grupe baby. Cei interesati pot cumpara umidificator de pe www.babyneeds.ro, un site dedicat copiilor. Cu siguranta, acestea vor fi foarte utile, deoarece rolul lor este de a transforma aerul uscat in aer umed.

lanaform umidificator

 

  1. Bineinteles, gradinitele trebuie sa aiba foarte multe jucarii educative, precum si materiale educationale, astfel incat procesul de invatare sa fie facil. De aceea, toti managerii trebuie sa consulte foarte bine ofertele editurilor de carte scolara si sa le aleaga pe cele mai bune.

copii la gradi

De asemenea, dintr-o gradinita nu trebuie sa lipseasca camerele de supraveghere. Avand in vedere cate se pot intampla in timpul celor cateva ore in care un copil sta in unitatea de invatamant, cel mai bine este ca parintii sa aiba posibilitatea de a verifica in orice moment ce se intampla acolo. Fara indoiala, scandalul izbucnit anul trecut la o gradinita privata din Bucuresti a reprezentat pentru toti parintii un soc.

loc de joaca

De obicei, gradinitele dispun si de un spatiu de joaca special amenajat. Pentru distractia celor mici, acesta trebuie sa aiba tobogan, casuta de joaca si leagane. Este necesar ca cei mici sa fie intotdeauna supravegheati de cadrele didactice in timp ce se afla la locul de joaca, pentru a se evita accidentele de toate tipurile.

Asadar, pentru ca gradinita pe care o administreaza sa devina un centru important de educatie, fiecare manager trebuie sa o amenajeze excelent si sa aiba grija ca dotarile esentiale sa nu lipseasca. Pentru parinti, toate aspectele enumerate mai sus sunt foarte importante si le au in vedere atunci cand aleg o gradinita in detrimentul alteia.

 Lasă un răspuns

Site creat de