De Vazut

5 idei de cadou last minute pentru Valentine’s Day

cadouri valentine's day 2018

Deşi îmi place să cred că dragostea plutește în aer tot anul, trebuie să recunoaștem că luna februarie a fost declarată luna iubirii, datorită așa ziselor sărbători dedicate tuturor îndrăgostiților. Așadar, cum Valentine’s Day se aproprie cu pași repezi, îți sugerăm câteva idei de cadouri last minute pentru jumătatea ta. Normal că nu ai nevoie de un motiv să îi faci un cadou sau de o zi anume, dar un gest frumos sau un cadou mereu reușesc să aducă un zâmbet pe chipul persoanei iubite.

  • Un obiect handmade

Poate fi cumpărat, dar mai special ar fi să îl faci chiar tu. Este plin internetul de tot felul de tutoriale de tip DIY, care nu sunt foarte costisitoare și sunt ușor de făcut. Totuși, dacă simți că nu ești cea mai îndemânatică persoană, te poți rezumă la a face un colaj de poze reprezentative pentru voi.

  • Ceva semnificativ

Poate fi orice care să îi amintească despre cele mai frumoase momente ale relației voastre. Fie o plimbare prin locurile preferate din oraș, o cafea băută în cafeneaua voastră favorită sau, de ce nu, poți să pui cap la cap un playlist cu cele mai dragi melodii ale voastre..

  • O experiență

Ce poate fi mai frumos decât să va faceți și mai multe amintiri frumoase împreună ? O ora de echitație sau poate o ora de tras cu armă la poligon sunt o alternativă bună a cadourilor clasice. Rămâne la alegerea voastră, în funcție de pasiuni şi preferințe.

  • Susține-i pasiunile

Vezi că are acea sclipire în ochi când îți povestește despre ultima reușită pe care a avut-o în jocul acela pe care nu îl înțelegi ? Sau îți vorbește cu atât de multă pasiune despre o carte încât pare că și personajele prind viață? Poți să îi susții pasiunile și să îi dăruiești ceva care să reflecte acest lucru.

  • Netflix and chill

Nu ai nevoie de prea multe lucruri pentru a avea parte de o întâlnire reușită de Valentine’s Day. Este suficient să alegi un film potrivit, să faci o pungă mare de popcorn și să va bucurați de o seară liniștită, urmărind ceea ce va place.


Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, va fi celebrată la Cluj-NapocaLasă un răspuns

Site creat de