De Vazut

5 idei de cadouri ieftine de Crăciun

cadouri ieftine craciun

Se aproprie sărbătorile, iar febra cumpărăturilor pentru cadourile de Crăciun a inceput deja.

Dacă ești genul care stă ore bune în căutarea darului perfect, probabil deja ai ales unul pentru cei dragi. Totuși dacă nu ai avut timp sau bugetul tău este la limită, și te-ai trezit în ultima clipă că nu ai luat un cadou celor dragi, cluju.ro a pregătit o lista de cadouri care să îți fie la îndemnână și care se încadrează într-un buget mic.

  1. Glob cu zăpadă personalizat

Fiind ușor de realizat și mereu bine primit, globul cu zăpadă este un cadou special, de care până și copii se vor bucura de el. Poți alege să îl personalizezi în așa fel încât să il oferi și persoanei dragi ție sau chiar partenerei/partenerului tău. Uite de ce ai nevoie:

  • un borcan cu capac;
  • apă distilată;
  • o figurină: brad sau animăluț;
  • lipici rezistent la apă;
  • sclipici.

snow globe 1931044 1920

Iată cum se face: cureți bine borcanul și capacul. Lipești pe partea inferioară a capacului figurina aleasă, și eventual puțină vată pentru ornament. Torni apă în borcan, dar nu plin pentru ca figurina să intre fără ca apă să iasă , după care adaugi sclipiciul dorit. La final închizi borcanul, iar după preferințe se poate ornamenta borcanul cu panglici. Dacă dorești să îl personalizezi, poți adauga în interiorul borcanului o poză specială pentru dumneavoastră.

 2. Sacoșă pictată

Dacă ai o sacoșă din material, care crezi că e prea simplă și de care vrei să scapi, te poți gândi la varianta de a o face cadou cuiva. Tot ce trebuie să faci este să iei niște pensule, acuarela de care ai nevoie și să îți lași imaginația să zboare. Vei vedea că la sfârșitul sedinței de pictat, sacoșa își va schimba cu totul aparența și va deveni un cadou perfect și mereu la îndemnână.

sacose de panza pictate pentru sarbatori 14790337040820 resize

 3. Căni personalizate

Ai pe cineva care este înnebunit după căni, fie de cafea, fie de ceai, și nu știai ce să îi dăruiești de sărbători? Perfect! Gândește-te la câteva lucruri care îl/o caracterizează și transpunele pe cană. Astfel de fiecare data când va folosi acea cană, gandul va zbura direct la tine, și crede-mă nu vei regreta să știi că vei aduce zâmbetul pe buze persoanei dragi, dimineața la cafea, sau în oricare moment al zilei.

hot chocolate 1068703 1920

 4. Borcănașe cu bunătăți

Știm cu toții mirosul îmbietor al prăjiturilor și alte bunătăți care inundă casa de fiecare dată în vremea sărbătorilor. Și cine ar refuza vreodată să guste din acestea? Uite o idee gustoasă și rapidă care cu siguranță ar încânta pe cineva. Tot ce ai nevoie să faci este să alegi un borcan gol din cămară, sau să cumperi unul în cazul în care nu ai, și să îl umplii cu biscuiți, pișcoturi, bomboane sau alte dulciuri preferate. Leagă câteva panglici de borcan făcându-l mai fancy, iar eventual poți să cumperi capace colorate ca să faci cadoul mai vesel. Et voilà!  Cadoul tău e gata de a fi degustat și totodată de a împărți bucurii în suflete.

cookie 1832200 1920

 5. Set căciulă+fular/mânuși

Dacă ești pe ultima sută de metri, și nu ți-ai rezervat timp pentru a cumpăra cadouri, dar ți-ai adus aminte că în familie, sau în cercul tău de prieten exista cineva care nu suportă frigul, atunci norocul ți-a surâs. Trage o fugă la cel mai apropiat magazin de accesorii din drumul tău și alege un set de căciulă+fular, sau o pereche de mânuși care crezi că sunt pe gustul persoanei. Ca să creezi un pic de suspans, poți să le împachetezi într-o cutiuță mai mica, apoi într-una mai mare, și tot așa, până la dimensiunea dorită.

beanie 2591388 1920


Articol realizat de Cristiana Dolha


Lasă un răspuns

Site creat de