De Vazut

5 idei geniale de cadouri pentru un bărbat care deja are totul

5 idei geniale de cadouri pentru un bărbat care deja are totul

Crezi că un bărbat care are totul îl mai poți surprinde cumva? Descoperă 5 idei de cadouri care o să reușească să îl lase cu gura căscată.

Găsirea unui cadou pentru un bărbat care deja are tot ceea ce și-ar fi putut dori vreodată este o operațiune dificilă, dar nu imposibilă. În plus, pentru tine, cea care ești persoana care trebuie să găsească acest cadou, opțiunea aleasă nu trebuie să-ți consume cheltuielile de-o viață, așa că, în cazul în care nu ai câștigat la jocuri aparate și ai bani de cheltuit cu nemiluită, aceste idei de cadouri o să te ajute să-ți păstrezi bugetul la un nivel echilibrat.

O carte cu răspunsuri la cele mai absurde întrebări posibile

Ce poate fi mai interesant decât să ai parte de răspunsurile la cele mai absurde întrebări cu cele mai amănunțite răspunsuri științifice, dar într-un mod care să te facă să râzi cu poftă? “Ce s-ar întâmpla dacă ar există o răscoală a roboților?”, de exemplu… această carte are toate răspunsurile pentru întrebări de tot felul. Chiar și bărbatul care deja are totul, cu siguranță că nu are toate răspunsurile la întrebări de genul acesta. Plus că poate nici întrebări de acest tip nu avea, așa că, sigur o să-l surprinzi!

Mingea de box anti-stres cu fixare de birou

Acest dispozitiv trebui să fie un echipament standard pe biroul fiecărui om care are o slujbă ce presupune foarte mult stres. În locul unei mingii anti-stres tradiționale, care este prea banală și pe care o poate pierde, oferă-i ceva ce îi va fi de folos întotdeauna și care rămâne fixate de birou. O va utiliza, fie doar pentru distracție, fie pentru a elibera de stresul acumulat în timpul programului de lucru. Caută o minge care poate fi personalizată și pe care poate fi imprimat un mesaj filozofic sau o poză a celui mai mare rival sau inamic. Efectul anti-stres este garantat, iar cadoul o să fie o surpriză foarte simpatică!

Dispozitiv de aprins focul pe orice tip de vreme în caz de urgență

Acest obiect este suficient de mic pentru a fi păstrat asupra utilizatorului în orice moment, bucurându-se de avantajul de a atașa foarte simplu la un breloc de chei. Este suficient de mare pentru a-l face pe beneficiar să se simtă ca și cum are tot ceea ce are nevoie pentru a supraviețui în sălbăticie. Este acel gen de produs care îl poate face pe orice bărbat să se gândească la o călătorie în junglă sau la Cercul Arctic, și chiar dacă poate că va rămâne cu visul, faptul că are un dispozitiv care îi poate garanta supraviețuirea în condiții extreme este de natură să ofere visului o notă ceva mai realistă.

Robotul de patrulare

Gadget-ul suprem pe care și-l poate dori orice bărbat este propriul său robot. Mai ales că puțini sunt cei care se pot lăuda că au propriul robot, până acum. Acest robot poate urmări tot felul de lucruri. Cel mai important, îl va distra și îl va ajuta să înceapă să-și construiască o armată de roboți. Cel mai probabil va fi o armată virtuală, dar hei, visele sunt vise și acesta este un dar care îl poate face pe orice bărbat să aprecieze pe cea care i l-a dăruit.

Kitul “KITT”

Cu siguranță că puțini sunt bărbații care nu știu cine a fost KITT (cea mai tare mașină de pe planetă), pentru că era mult mai mult decât o mașină. În timp ce acest kit nu-ți va transforma Prius-ul într-un Trans Am, el îi va oferi faimoasele lumini de care dispunea mașina KITT oferindu-i în același timp drept bonus, posibilitatea de a-și încărca telefonul sau alte dispozitive în timp fantezia îl poartă în urmărirea rău-făcătorilor. Se va sincroniza cu muzica, dar realitatea este că nu va asculta nimic altceva decât melodia din Knight Rider.Lasă un răspuns

Site creat de