Din Zona

5 jocuri de păcănele populare cazinourile online în 2022

5 jocuri de păcănele populare cazinourile online în 2022

În industria jocurilor de noroc este concurență atât între cazinourile online, cât și între producătorii de softuri. Această concurență nu poate duce decât la progresul domeniului, întrucât fiecare caută să vină cu ceva nou și interesant, pentru a se detașa de competitori.

Unul dintre „fronturile” pe care se duce lupta este reprezentat de numărul sloturilor oferit de operatorii online celor care își deschid cont. Și pe piața românească sunt site-uri pe care pot fi jucate peste 1.900 de păcănele cazinou, chiar și în variantă demo.

Dacă ești nou pe un site de gambling, poate că nu știi cu ce joc să începi. Fiecare slot este distractiv și merită jucat, dar îți recomandăm următoarele 5 titluri foarte populare, care întrunesc cele mai multe preferințe ale pasionaților:

SWEET BONANZA

Este un joc cu fructe și dulciuri bazat pe mecanism Megaways, grila fiind formată din șase role și cinci rânduri. Pentru a avea câștig, nu este necesar ca simbolurile asemănătoare să se oprească pe ecran pe poziții adiacente. Este suficient să se „întrunească” numărul minim de opt pictograme, indiferent de pozițiile ocupate. Bomboanele roșii în formă de inimă plătesc cel mai bine (de la 10x la 50x miza). Simbolurile care participă la formarea unui câștig se topesc, iar de sus cad alte fructe sau dulciuri, care pot forma, la rândul lor, un câștig.

Slotul nu are simboluri Wild sau Scatter, însă există o funcție bonus foarte profitabilă: patru acadele declanșează 10 rotiri gratuite cu factori de multiplicare de până la 100x, conținuți de bomboane în formă de bombă cu fitil. Dacă o rotire beneficiază de mai mulți multiplicatori, se face produsul între valorile acestora.

BIG BASS BONANZA

big bass bonanza
5 jocuri de păcănele populare cazinourile online în 2022 6

Este tot un slot Megaways, însă câștigurile nu mai sunt „în avalanșă”, iar poziționarea simbolurilor pe rolă contează. Pictogramele sunt din lumea pescarilor: pluta, lanseta, libelula, lădița cu momeli și pești cu diferite valori cash. Cel mai important este ca pe ecran să se oprească trei simboluri Scatter ale peștelui prins în cârlig. În acel moment, este inițiată o serie de rotiri gratuite în care pe ecran poate apărea pescarul. Acesta colecționează toți peștii de pe grilă, iar tu primești valorile lor însumate. Dacă apar minim patru pescari în timpul secvenței, atunci beneficiezi de alte 10 runde gratuite, dar cu multiplicator x2.

Dacă și în următoarea secvență obții minim patru pescari, primești 10 rotiri suplimentare cu multiplicator x3. Poate fi și mai bine de atât: dai lovitura dacă pe ecran se opresc alți 4 pescari, pentru că vin alte 10 învârtiri suplimentare, cu multiplicator x100! Așadar, cu o singură miză poți declanșa 40 de rotiri gratuite cu câștiguri tot mai mari.

BURNING HOT

burning hot

Este unul dintre cele mai populare sloturi din ultimii ani. Nu are o grafică extraordinară, simbolurile (fructe, șeptari, steluță, dolar, trifoi cu patru foi) fiind desenate fără „brizbizuri”, dar atrage prin Payout-ul ridicat și prin volatilitatea scăzută. Simbolurile iau foc atunci când formează un câștig pe cele 5 linii de plată.

Trifoiul cu patru foi (simbolul norocului) joacă rol de Wild, substituind orice altă pictogramă cu excepția celor două Scatter – dolarul și steluța violet. Jocul beneficiază de funcția Gamble și de Jackpot Cards, jackpot-ul progresiv marca EGT.

DICE & ROLL

dice roll
5 jocuri de păcănele populare cazinourile online în 2022 7

Face parte tot din categoria păcănelelor cu fructe și șeptari, fiind construit pe cinci role și trei rânduri. Cel mai bine plătește simbolul Scatter (steluța cu contur galben), urmat de șeptar și clopoțel. Diferența față de alte sloturi similare este făcută de funcția Wild, îndeplinită de o pereche de zaruri. Wild-ul nu ocupă o poziție sau o rolă, ci se extinde pe toate pozițiile adiacente. Astfel, dacă o astfel de pictogramă se oprește pe rolele 2 sau 3, pe rândul 2, vei avea trei role Wild. Sunt 10 linii de plată, suficiente pentru această structură a grilei. Dice&Roll este produs de EGT, cu funcțiile Gamble și Jackpot Cards.

RISE OF RA

rise of ra

Zeul Ra este unul dintre cei mai importanți zei din mitologia egipteană, iar acest slot este ca un omagiu pentru el. Faraonul care îl reprezintă este cel mai valoros simbol, cu excepția „Wild-ului” (scarabeul de aur) și a „Scatter-ului” (papirusul). Astfel, dacă pe role se opresc 5 pictograme al lui Ra, primești de 50 de ori miza. Cinci simboluri Scatter plătesc de 100 de ori miza, iar 5 scarabei aduc un câștig de … 666,66 ori miza.

Minim trei simboluri Scatter declanșează 15 rotiri gratuite cu multiplicator x3, în timpul cărora se folosește un set alternativ de role. Ar mai fi de spus că simbolul Wild dublează valoarea combinațiilor în care intră. Cu alte cuvinte, patru faraoni și un scarabeu, pe aceeași linie de plată, plătesc de 100 de ori miza.Lasă un răspuns

Site creat de