Sport

5 motive sa iti cumperi o bicicleta electrica

biciclete electrice

Te intrebi daca o bicicleta electrica este alegerea potrivita si pentru tine?

Ei bine, fara doar si poate! Sunt atatea motive pentru care o bicicleta electrica este o alegere ideala pentru oricine, incat e foarte greu de sintetizat in cateva randuri principalele avantaje ale acestui mijloc de transport.

Insa iata mai jos cele mai importante 5 motive care sper sa te determine sa analizezi mai bine ofertele de biciclete electrice:

Bicicleta electrica imbunatateste sanatatea si conditia fizica, chiar mai mult decat o bicicleta obisnuita. Poate credeai ca e invers insa explicatia e simpla: un ebike te va face sa te simti mai in forma si mai sanatos pur si simplu pentru ca mergi mai mult cu el decat cu o bicicleta obisnuita.

Bicicleta electrica te ajuta sa slabesti. Ciclismul in general este un mod foarte bun de a arde calorii, pentru ca fiind axat pe partea distractiva a calatoriei si pe peisaje poti sa petreci chiar si cateva ore facand acest exercitiu extrem de util. Pe bicicleta electrica arzi cel putin doua treimi din caloriile pe care le arzi pe bicicleta obisnuita, pentru ca desi ai asistenta, tot tu esti cel care trebuie sa miste o bicicleta destul de grea.

Bicicleta electrica este mai rapida decat o masina. Desi masinile moderne pot atinge viteze de pana la 50 de ori mai mari fata de cele de la inceputul secolului 20, viteza maxima in trafic nu s-a modificat deloc, evident din cauza aglomeratiei. In acest caz bicicleta electrica devine un mijloc de transport mai rapid si mai eficient decat o masina, mai ales daca ai si piste pentru biciclete la dispozitie.

Bicicleta electrica reduce transpiratia. Comparativ cu bicicleta obisnuita, pe bicicleta electrica vei scapa de transpiratie, in primul rand pentru ca nu va trebui sa depui efortul pe care il depui pe bicicleta obisnuita, iar pe de alta parte viteza mai mare a unei biciclete electrice inseamna mai mult vant.

Bicicleta electrica te ajuta sa economisesti bani. In general masinile reprezinta sursa uneia dintre cheltuielile majore in fiecare familie. Imagineaza-ti cati bani ai putea economisi daca ai putea reduce costurile pe care le aloci lunar pentru transportul cu masina.

Cu o bicicleta electrica poti face asta macar partial, daca nu in totalitate. Iar dincolo de economiile de bani, vei avea parte de toate avantajele de mai sus.Lasă un răspuns

Site creat de