Timp liber

5 tipuri de mobilier care nu pot să lipsească de la o petrecere în aer liber

5 tipuri de mobilier care nu pot să lipsească de la o petrecere în aer liber

Petrecerile în aer liber sunt unele dintre cele mai interesante şi atractive, însă nu vor fi niciodată la fel de confortabile în lipsa unui mobilier adecvat. Eventus Mobili prezintă cele mai importante piese de mobilier care nu pot să lipsească de la o astfel de petrecere.

1.  Mese de la Eventus Mobili

În funcţie de numărul de persoane de la petrecere şi de modul în care petrecerea este organizată, există mai multe tipuri de mese care pot fi închiriate de la Eventus Mobili, după cum urmează:

–           mese pliabile de 4 persoane;

–           mese pliabile de dimensiuni mari;

–           mese din plastic cu umbrelă;

–           meşte extensibile uriaşe.

În funcţie de modul în care va fi organizată petrecerea se va alege şi tipul de masă aferent. Specialiştii recomandă ca atunci când petrecerea are loc în familie, persoanele invitate să stea la aceeaşi masă. Dacă este vorba despre o petrecere cu colegii şi cu un număr mare de prieteni, un fel de cocktail în grădină sau o petrecere la care se şi dansează, o idee bună ar fi să se folosească mese de 4-5 persoane. Dacă petrecerea are loc ziua, umbrelele nu pot lipsi.

2.  Scaune pentru mese

Scaunele diferă de asemenea în funcţie de tipul de petrecere, dar şi ţinând cont de tipul de mese ales. De obicei se vor închiria scaunele la set cu mesele astfel încât să nu facă notă discordantă. De asemenea, alături de scaune se vor închiria în cele mai multe cazuri şi decoraţiunile pentru scaune, acele feţe care acoperă spătarul sau chiar şi zona pe care invitaţii se aşează, astfel încât mobila să arate ca un întreg.

3.  Băncuţe pentru petreceri în aer liber

Petrecerile în aer liber reuşite vor avea nevoie şi de băncuţe. Acestea sunt foarte importante pentru socializare şi relaxare. Sunt multe persoane care nu se pot relaxa la masă şi de asemenea, există şi situaţia în care, atunci când sunt puse mai multe mese anumiţi invitaţi să nu poată comunica. Băncuţele sunt cele care facilitează comunicarea şi interacţiunile.

4.  Şezlonguri pentru relaxare

După o masă copioasă, anumiţi invitaţi pot să îşi dorească să stea puţin şi să ia o pauză. Chiar dacă multor persoane li se pare deplasat să doarmă la o petrecere, atunci când şezlongurile sunt confortabile pot fi folosite tot pentru socializare. Desigur, dacă este vorba despre o petrecere în grădină nu vor fi alese acele şezlonguri de plajă, ci unele textile sau în format interesant astfel încât să atragă atenţia. Pot fi alese şi hamace.

5.  Balansoare

Balansoarele şi leagănăle sunt de asemenea piese de mobilier foarte atractive pentru petreceri. Cu ajutorul lor invitaţii pot socializa, pot interacţiona şi se pot relaxa cu o băutură preferată în mână, atunci când s-au plictisit de dansat şi vor ceva mai confortabil decât scaunele de la mese.

Având toate aceste piese de mobilier, petrecerea în aer liber va fi considerată foarte reuşită de către invitaţi.

Imagine de andreaegger de la PixabayLasă un răspuns

Site creat de