Social & Cultura

6 avantaje pe care ți le oferă o canapea extensibilă

canapea extensibila

De cele mai multe ori, oamenii aleg canapele extensibile pentru a economi spațiu, atunci când au nevoie de un pat pentru dormitor, care pe timpul zilei să se transforme într-o canapea compactă.

Cu toate acestea, o canapea extensibilă îți poate aduce mult mai multe avantaje și poate îndeplini o mulțime de roluri în locuința ta. Dacă te atrage și pe tine ideea achiziționării de canapele și colțare extensibile, mai jos vei găsi o serie de beneficii de care te vei putea bucura.

1. Poți obține mai mult spațiu pentru musafiri spontani

 Uneori, se întâmplă să primești vestea că vei avea mai mulți invitați decât te așteptai. Fie că te vizitează prietenii, rudele sau alte persoane din viața ta, vei avea nevoie de un spațiu pentru a-i acomoda pe fiecare.

În situații de acest tip, o canapea extensibilă te poate ajuta enorm. Nu trebuie decât să o extinzi și să creezi un spațiu comod, cu perne și suficiente locuri pentru fiecare în parte.

2. Ai la dispoziție o gamă largă de modele și culori

Multe persoane au impresia că o canapea extensibilă nu este la fel de aspectuoasă precum una simplă. În prezent, poți găsi canapele extensibile de cea mai bună calitate, într-o varietate de culori și modele moderne.

Nimeni nu își va putea da seama că piesa de mobilier are un rol dublu, până când nu o vei extinde. Iar atunci când vei face acest lucru, canapeaua își va păstra designul modern!

3. Beneficiezi de spațiu pentru depozitare

Spre deosebire de multe canapele și colțare standard, cele extensibile au întotdeauna un spațiu generos de stocare dedesubt.

Fie că este vorba despre lăzi încăpătoare sau compartimente despărțite, vei avea întotdeauna mai mult loc pentru a depozita diverse obiecte utile, la care poți avea acces cu ușurință, în orice moment al zilei. Poți păstra aici așternuturi, perne și prosoape sau, pur și simplu, alte lucruri pentru care dulapul a devenit neîncăpător (de exemplu, hainele pentru sezonul următor).

4. Canapelele extensibile sunt foarte rezistente

Având mai multe roluri și putând fi reglate cu o frecvență ridicată, canapelele extensibile sunt proiectate să reziste foarte bine în orice locuință. Chiar și atunci când extinzi sau strângi canapeaua în fiecare zi, aceasta va rămâne funcțională și confortabilă.

Așadar, o canapea extensibilă reprezintă alegerea ideală, mai ales pentru o familie numeroasă, din care fac parte și copii.

5. Poți așeza canapele sau colțare extensibile în orice încăpere

Fiind extrem de versatile, aceste produse își pot găsi locul în absolut orice cameră. Poți pune un colțar extensibil în living, extinzându-l doar atunci când ai invitați, sau îl poți așeza în dormitorul celor mici, pentru a-l transforma rapid în cel mai confortabil pat, în fiecare seară.

De asemenea, dacă te-ai plictisit de canapeaua extensibilă din living, o poți muta în dormitor, unde poate deveni patul perfect pentru alți membri ai familiei.

6. Canapeaua extensibilă poate simplifica viața de familie

Când ai o familie numeroasă, este imposibil să nu apară mici discuții și neînțelegeri. Poate că prichindeii vor să se uite la desene animate până târziu în weekend sau tu și partenerul vreți să faceți un maraton de seriale toată noaptea.

În cazul în care nu există mai multe dormitoare în locuință, o canapea extensibilă poziționată în living poate fi varianta perfectă pentru a mulțumi pe toată lumea.

Pe lângă toate avantajele de mai sus, o canapea extensibilă reprezintă, cu siguranță, varianta ideală pentru un apartament mic, în care nu poți integra toate piesele de mobilier pe care ți le dorești.

Indiferent de spațiul pe care îl ai la dispoziție, alegerea unei canapele extensibile îți va ușura în mod semnificativ viața!

Photo by Helena Lopes from PexelsLasă un răspuns

Site creat de